Öringe, Tyresö

Diamantgången 137

Såld
  • 2 rum
  • 65,5 kvm
  • Bostadsrätt

Skapa ditt egna drömhem med enkla medel på Diamantgången 137

Nu erbjuds chansen till att förvärva en väldisponerad bostad med två rum och kök som du med enkla medel kan göra om och sätta din egna prägel på. Balkongen bjuder på utsikt mot den lummiga, gröna och stillsamma inndergården.
I närheten finns golfbana, badplats i öringesjön, lekplatser för de små och trevliga promenadstråk. BRF Diamanten är en populär förening med låga 2-plans hus med radhuskänsla.

- Tillträde enligt önskemål
- Klädkammare i bostaden och tillhörande förråd för förvaring
- BRF Diamanten innehar tvättstuga, gemensam lokal och cykelförråd för sina medlemmar
- Radhuskänsla
- Vägg mellan vardagsrum och kök går att öppna upp
- Sätt din egna prägel med enkla medel

Entrén finner vi en våning upp som kan nyttjas som en extra balkong med plats för en liten sittgrupp. Lägenheten har en rymlig hall som förbinder lägenhetens alla rum. Förutom det generösa sovrummet, klädkammaren och badrummet har lägenheten ett öppet och rymligt vardagsrum som går att öppna upp mot kök.
Balkongen når du från vardagsrummet med solläge som vetter mot sydost.

Låt fantasin flöda och drömmar bli sanna här på Diamantgången 137.

OMRÅDET
Beläget i Öringes hjärta har du närhet till skön natur, exempelvis finns fina Öringesjön i området där vi finner både badplats, fina promenadstråk och vandringsstigar. Bada och paddla på en stand-up-padel på sommaren eller njut av krispiga vinterdagar på dina skridskor! Vid vägen in till området finns en väldigt omtyckt närbutik och restaurangen Brödernas. Här avgår även bussar med täta avgångar mot Tyresös alla hörn såväl som Gullmarsplan och även direktbussar Stockholm C under pendlingstider som tar ca 25 min. På cykelavstånd når du Tyresö C med alla dess butiker, rackethall, golfbana, badhus och ishall.

För den som söker härliga utflyktsmål finns otroligt många fina natursköna platser oavsett om det är klippbad, skärgård, vandring eller friluftsliv som lockar. Exempelvis finns Tyresö slott med dess engelska slottspark eller besök Alby friluftsgård med stora grönområden, badplats och utegym. För den som önskar ett fullskaligt skärgårdsäventyr avgår Waxholmslinjens båtar från kajen vid Trinntorps hållplats.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna