Kryddgården, Tyresö

Kryddgårdsgränd 3

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal 2-3:a i lugnt och lummigt område. Altan, täppa och trevligt solläge!

Trevlig markplanslägenhet i omtyckta och populära Brf. Kryddgården. Här bor du i en mycket bra lägenhet med generösa ytor, god förvaring. Härliga attribut så som burspråk och ljusinsläpp från tre väderstreck!

Äntligen finns en suverän 2,5:a i markplan på populära Kryddgårdsgränd. En riktigt bra lägenhet med fint renoverat badrum och ljuvlig uteplats i markplan och soligt läge.

- Lyxigt och stort renoverat badrum.
- Underbara ljusflöden i 3 väderstreck.
- Optimal planlösning, nyttja som 3 rum och kök.
- God förvaring, dubbla klädkammare.
- Lummigt och insynsskyddat läge.
- Uteplats med täppa och trädäck, eftermiddag och kvällssol.
- Nära natur, sjöar, butik, förskola och skola.
- Goda kommunikationer och bra parkeringsmöjligheter.
- Mycket stabil, trygg och barnvänlig förening.
- Föreningens lån bundna till Q4 2024, 2026, 2031

Lägenheten är luftig, har god rymd och generösa ljusinsläpp från de stora fönstersättningarna i tre väderstreck. Trevligt och ljust kök i vinkel, härligt burspråk och fint vitrinskåp. Möjlighet att öppna upp vägg mellan kök och vardagsrum för en luftigare och öppnare planlösning (se alternativ planlösning). Lägenhetens badrum renoverades 2017 och är i en lyxig storlek. Förutom de snygga valen av material finns en ordentlig tvättdel med generösa arbetsytor, ho och förvaring. Från vardagsrummet nås den lummiga uteplatsen med både altan och täppa där solen gästar från dag till kväll. För den med gröna fingrar finns även plats för planteringar och krukor samt pallkrage att odla i. Egen walk-in-closet? Då har du kommit rätt, lägenheten har dubbla klädkammare med ryggarna mot varandra. För hushållet som önskar en stor går det enkelt att ta ned väggen mellan. I anslutning till hallen finner vi ett kontor/barnrum/förråd. Perfekt för er som jobbar hemifrån eller för er som är i behov av ett barn/gästrum.

OMRÅDE
Goda kommunikationer nås på minuters avstånd varpå bussar med täta avgångar tar dig till Tyresö strand och centrum, Gullmarsplan och Handen. Under pendlingstider avgår även bussar mot Stockholm C (Vattugatan). Området är grönskande och det växer både plommon och vinbär utöver de fina planteringarna. En liten bit skogstomt hör till föreningen, där du kan finna både blåbär och kantareller om du har tur. Bakom föreningens område finns underbara promenadstråk så som Barnsjön som förbinder sig med Gammelström och Alby friluftsgård. För den som vill ha en fullskalig naturupplevelse breder ännu mer skog ut sig där Tyresta Nationalpark tar vid, en av Mellansveriges mest orörda naturreservat med särpräglad skönhet.

OM FÖRENINGEN
Brf Kryddgården är belägen i Tyresö, ca 2 mil söder om Stockholm. De femton tvåplanshusen byggdes 1992. Föreningen bildades formellt i februari 1991. Brf Kryddgården har 60 bostadsrättslägenheter fördelade på 1,5 - 4 rok.
2005 Installerades bergvärme i föreningen, som värmer upp husen och förser dem med varmvatten. Det finns 75 parkeringsplatser med eluttag inom Kryddgården samt 10 p-platser avsedda endast för besökare.
Föreningen har en gemensamhetslokal som används av medlemmarna till bl.a. festligheter och övernattningar. Det finns flera iordningställda grillplatser och en stor och upprustad lekplats med gungor, klätterställning och diverse saker åt barnen. Platsbyggt pingisbord finns intill gården vid en skogsdunge. Tack vare den fina boendemiljön är Kryddgården mycket barnvänligt. Ingen genomfartstrafik finns i området och gårdarna är bilfria vilket möjliggör en trygg lekmiljö för barnen.

Sällan såld och högt uppskattad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna