Fornudden, Tyresö

Idegransgången 14

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam tvåa belägen på populära och natursköna Fornudden!

Välkommen till Idegransgången 14 och denna yteffektiva och välplanerade tvåa belägen i ett underbart område! Här erbjuds du en smakfull lägenhet med ett helkaklat badrum, stilrent kök och en mysig balkong med morgonsol! Ett perfekt första boende som även lämpar sig som en fin bostad för två personer!

- Lugnt och tryggt område.
- Genomgående gott skick.
- Flexibelt tillträde.
- Bekvämt gångavstånd till Trollbäckens C.
- Naturskön miljö med mycket grönområden.

Väl i bostaden möts vi av en mycket trevlig hall som både är rymlig har har goda möjligheter till avhängning av ytterkläder. Intill hallen nås det helkaklade badrummet som har bekvämligheter så som dusch, wc, handfat med kommod, spegel, kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Vidare in i lägenheten nås det hemtrevliga köket med uppdaterade vitvaror, modern design och gott om förvaring genom över och underskåp. I köket ryms det plats för en matgrupp om 4 personer.
Egen vardagsrumsdel med plats för en mysig soffgrupp och tillhörande enklare möblemang att inreda med. Lägenheten erbjuder ett trivsamt sovrum med plats för rymlig säng samt övrigt möblemang för förvaring.

Trevlig balkong med morgonsol som enkelt rymmer en trevlig cafégrupp, matplats eller solstolar om så önskas. Till lägenheten hör ett förråd!

OMRÅDET:
Området erbjuder naturskön miljö intill Drevviken och härligt grönområde vid Fornuddsparken. På bekvämt promenadavstånd når vi Trollbäcken C med all dess goda service så som Apotek, frisör, florist och vårdcentral. Här finner du även dagligvaruhandel, delikatessaffär, bageri och butiker såväl som flertalet restauranger och café.

Goda kommunikationer från Trollbäcken C som tar dig mot Tyresö kommuns alla hörn såväl som Handen och Gullmarsplan. Från en närliggande busshållplats (Persuddevägen) avgår direktbussar mot Gullmarsplan under pendlingstider.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna