Farmarstigen, Tyresö

Angelikagränd 34

Såld
  • 3 rum
  • 63,2 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Angelikagränd 34!

Välkommen till Angelikagränd 34 i vackra Tyresö! Denna fantastiska bostad är perfekt för den som söker en 3 rok l i en trevlig och fridfull omgivning. Lägenheten är belägen i en lugn och familjevänlig del av Tyresö och erbjuder närhet till grönområden, skolor, butiker och kommunikationer.

- Parkering ingår i månadsavgiften! (laddplats möjlig - individuell debitering för laddning)
- Välplanerad 3 rok med sociala ytor
- Möblerbar balkong med sol hela dagen
- Helkaklat badrum
- Stabil förening med god ekonomi

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd och ljus. Köket är stilrent och modernt utformat och gott om förvaringsutrymmen. Här kan du laga fantastiska måltider samtidigt som du umgås med familj och vänner i den generösa vardagsrumsdelen.

En av de mest förtjusande egenskaperna hos Angelikagränd 34 är den underbara balkongen. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en god bok på eftermiddagen. Balkongen erbjuder en fantastisk utsikt över området och ger dig möjlighet att ta del av solens strålar och friska luft.

Bostaden har även två mysiga och välinredda sovrum där du kan koppla av och njuta av en god natts sömn. Det finns också ett smakfullt helkaklat badrum med tvättdel med både tvättmaskin och torktummlare.
Lägenheten har också gott om förvaring i form av klädkammare och platsbyggda garderober i både hall och sovrum. Utöver detta tillhör även ett förråd lägeheten.

Förutom den bekväma bostaden har Angelikagränd 34 också tillgång till trevliga gemensamma innergården där du kan njuta av utomhusaktiviteter. Även soprum finns här.

Detta är verkligen en drömboende för den som uppskattar både komfort och närhet till naturen. Angelikagränd 34 erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna eftertraktade del av Tyresö.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna