Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 1

Såld
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad bostad med inglasad balkong i hypercentralt läge.

Rymlig och ljus bostad finns nu till försäljning på Sikvägen 1 hos BRF Siken på tredje våningen i sydligt läge. Här bor du i ett lummigt område med härliga promenadstråk runt knuten, lekplatser för dem små, boulebana och pergola på gården.
Bostaden har väldisponerade ytor och genomgående fina ytskikt. Föreningen tillhandahåller flertalet faciliteter för sina medlemmar med bland annat tvättstuga.
Läget är hypercentralt med närhet till bussar med exceptionella pendlingstider, golfbana i närheten, rackethall samt centrum och dess fulla utbud.

- Stambyte gjort.
- Högt belägen på 3e våningen.
- BRF faciliteter: Tvättstuga, cykelförråd, övernattningslägenhet, samlingslokal, källsortering och grovsoprum.
- Busshållplats utanför porten.
- Inglasad balkong,
- Stora och rymliga ytor för en 1RoK.

I hallen finns avhängning för ytterkläder och skor samt förvaring i form av garderober. Stambytt badrum med klinker i mörkare nyans och vita kakelväggar som är hållbart över tid.

Solens härliga ljus tittar in i bostaden genom alla årets säsonger från sydligt läge. Köket med väl tilltagna arbetsbänkar, stor kyl och frys, ugn, diskmaskin och micro samt matplats med plats för vänner och familj att samlas på för att skapa fina minnen tillsammans.
Vi sparar väl det bästa till sist? Balkongen med inglasning som fungerar som en förlängning av bostaden och kan nyttjas året om.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena Medley. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna