Centrala Tyresö, Tyresö

Granitvägen 12B

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och välplanerad tvåa i centralt läge

Stor och välplanerad tvåa i centralt läge

Chans att förädla och forma din drömtvåa i en stark bostadsrättsförening!

Välkommen till Granitvägen 12B och denna rymliga tvåa belägen i ett centralt läge där citys puls såväl som Tyresös lugn aldrig är långt borta.
Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stambytt badrum, rymligt vardagsrum, tilltaget sovrum, klädkammare, kök med matplats samt balkong. Stora fönsterpartier som skänker rejäla ljusflöden genomgående.
På med snickarbyxorna och forma ytskikt och kök som önskvärt!

- Tillträde kan ges enligt önskemål.
- Insynsskyddat läge.
- Renoveringschans.
- Badrum renoverat och stambytt -2015.
- Rymligt förråd tillhör.
- Stabil förening med god likviditet samt lånebild.
- Närhet till natur, centrum, gym och busshållplats.

I fastigheten finns barnvagnsförråd, cykelförråd samt rymligt källarförråd för god förvaring. Utanför porten finns lekpark samt en gemensam grillplats.
Föreningen erbjuder i övrigt gästlägenhet, tvättstuga, samlingslokal och bouleplan.

Bostaden innehar förutom trevlig utsikt från samtliga fönster en väldisponerad planlösning som erbjuder rejäla sociala delar såväl som god flexibilitet inredningsmässigt.

Hallen är välkomnande och binder ihop bostadens samtliga rum, i anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare för väl tilltagen förvaring samt säsongens accessoarer.

Från hallen når vi ingång till det stora helkaklade badrummet som helrenoverats vid föreningens stambyte år 2015. Här finns WC, kommod, badkar, dusch, tvättställ, handdukstork samt tvättmaskin.

Vidare finner vi köket där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande. I anslutning till köket finns en trevlig matplats för 4-6 personer med utsikt över trädtoppar och gård utanför.

Vidare det mycket rymliga vardagsrummet som innehar god plats för det stora sällskapet. Rymden bidrar till flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum där rejäla fönsterpartier skänker läckra ljusflöden av rang. Utsikten är öppen och luftig över innergård. Originaldetaljer i form av vacker parkett samt dörrar.

Sovrummet är beläget i insynsskyddat läge med utgång till en lättmöblerad balkong emot innergården, perfekt för att njuta av en kaffe i solen med skogspartiets fåglar som din orkester.

Förråd tillhör lägenheten.

OMGIVNING
En kort promenad från bostaden når ni busshållplats Bollmoraberg som snabbt och smidigt tar er in till stan.
Några minuter bort når ni även Tyresö Centrum, med kommunikationer mot Haninge, Nacka och Stockholm, samt apotek, systembolag, stora matbutiker, diverse affärer och restauranger.
På några minuters gångavstånd ligger Wättinge gårdsväg med promenadstråk, natur och utegym. För den idrottsintresserade ligger simhall, ishall, golfbana, flertalet gym och fotbollsplaner i närheten.

Området präglas av ett avskilt lugn men har ändå en direkt närhet till allt man kan önska sig. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på fina promenader i vacker omgivning eller joggingturer i grönskan kring Nyfors och Alby Friluftsgård. Det är cykelavstånd till badmöjligheter både inomhus och utomhus. Under vinterhalvåret finns det skidspår och skridskoåkning att nyttja vid Alby friluftsgård.
Flertalet förskolor och skolor finns också inom promenadavstånd utan att behöva korsa stora vägar.

Boka din visningstid via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna