Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 26

Såld
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet på våning 7 i Brf Laken

CHANS!
Välkomna till utmärkta Brf Laken och denna gavellägenhet belägen på våning 7 på Sikvägen 26.
Här erbjuds en välplanerad bostad med renoveringsbehov där du kan skapa ditt egna drömboende, precis som du vill ha det.
Detta i kombination med närheten till centrum gör detta till en praktiskt bostad för både paret, singelhushållet såväl som den lilla familjen.
Lägenheten ligger i en av Tyresös absolut bästa föreningar med urstark ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare.

- Sällsynt tillfälle belägen högt upp i huset med gavelläge
- Chans att skapa din drömbostad
- Mycket lågt belånad förening med urstark ekonomi.
- Stor balkong i härligt västläge som erhåller sol från lunch till nedgång med trevlig utsikt över centrala Tyresö. (Möjlig att glasa in).
- Rymligt förråd tillhör bostaden.
- Låga omkostnader utöver avgift.
- Närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och rekreationsområden.

När vi kommer in i lägenheten möts vi av en välkomnande hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt garderober.

Går vi åt höger i hallen finner vi det rymliga sovrummet med en hel garderobsvägg. Här finns plats för en dubbelsäng samt ytterligare möblemang så som kontorshörna.

Vidare in i bostaden finner vi köket. Utrymme för matgrupp med fyra sittplatser finns invid fönster.

Vardagsrummet går att möblera med både en matsalsmöbel och en soffgrupp med tillhörande möblemang efter tycke och smak. Vardagsrummet upplevs väldigt ljust då gavelfönstret skänker ett härligt ljus.
Från vardagsrummet nås utgång till bostadens rymliga och möblerbara balkong i bästa västläge med eftermiddags- och kvällssol till nedgång. Vill man glasa in balkongen så är detta möjligt.

Från hallen nås det helkaklade och stambytta badrummet. Här finns bekvämligheter såsom tvättmaskin, handdukstork, wc, handfat och badrumsskåp.

OMRÅDET
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats beläget 100 m från porten.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

FÖRENINGEN
Utmärkta BRF Laken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja så som tvättstuga i varje hus, grovtvätt, bastu, gym, samlingslokal, övernattningslägenhet, snickarbod samt mindre bibliotek.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna