Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 90,5 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen 4RoK med milsvid utsikt på Sikvägen.

Välkommen till Sikvägen 13 på sjätte våningen med oslagbar utsikt och Brf Siken. Här bor du i ett lummigt område med härliga promenadstråk runt knuten, lekplatser för dem små, boulebana och pergola på gården.
Bostaden har väldisponerade ytor som passar paret och familjen alldeles ypperligt. Föreningen tillhandahåller flertalet faciliteter för sina medlemmar med allt från bastu till tvättstuga samt gemensamma utrymmen med mindre bibliotek.
Läget är hypercentralt med närhet till busshållplatser med exceptionella pendlingstider, golfbana i närheten, rackethall samt centrum och dess fulla utbud.

- Stambyte gjort.
- Högt belägen på 6e våningen.
- BRF faciliteter: Bastu, tvättstuga, cykelförråd, övernattningslägenhet, samlingslokal, källsortering och grovsoprum.
- Insynsskyddat läge.
- Inglasad balkong,

Rymlig hall med avhängning för ytterkläder och skor. Från hallen når du två av sovrummen, köket, klädkammaren, stora badrummet och vardagsrummet.
Två av sovrummen i riktning mot ljust sydligt läge och master bedroom mot svalt nordligt läge.

Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch. Lilla toaletten med egen passage genom ett av sovrummen och hallen.
Rymligt vardagsrum som är den perfekta platsen att samla vänner och familj på för att skapa fina minnen tillsammans.
Inglasad balkong som fungerar som en förlängning av bostaden.
Köket med gott om skåp för förvaring, kyl, frys och matplats som rymmer 4-6 personer.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna