Centrala Tyresö, Tyresö

Vårflodsgatan 21

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig tvåa högst upp i huset

Välkommen till en påkostad och nyproducerad lägenhet på Vårflodsgatan 21,
I ett supercentralt läge erbjuds nu möjlighet att flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick.
Bostaden innehar fantastiska ljusflöden, trevliga sociala ytor, fullutrustat kök med fina val, ett helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum.
Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Låg avgift
- Inglasad balkong mot magisk innegård
- Optimalt planerad (Går att bygga om till 3 rok)
- Påkostade materialval
- Eko-boende med bilpool, cykelpool och laddstolpar för elbil
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Två takterrasser i föreningen

Väl i bostadens möts vi av en välkomnande och rymligt hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer. I hallen finns garderob och lägenhetens förråd för att dölja förvaring på bästa sätt.

Från hallen öppnar de sociala delarna upp sig med ett ljust och väl tilltaget kök och vardagsrum med stora ytor och en social planlösning samt stora fönsterpartier i soliga lägen som skänker enorma ljusflöden till bostaden.
Köket från erkända VEDUM är ett riktigt klasskök, med snickerier i grå nyans, mörk laminat bänkskiva och kakel av Centro Carrara Hexagon ger ett stilrent och exklusivt intryck rakt igenom. Fullt utrustat med rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor.

Vidare in i lägenheten nås det helkaklade badrummet av stora mått i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch med hand och takfunktion, kommodskåp samt en fullmatad klädvårdsdel med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ovanstående arbetsbänk och förvaring genom väggskåp.

I den svalare delen av bostaden ligger sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering efter tycke och smak. Från sovrummet når vi den inglasade balkongen om 5 kvm som ligger mot den trevliga innegården.

Från hiss når man två stora takterrasser samt den grönskande innergården för nyttjande av föreningens medlemmar. Perfekta ytor att tillgå för sommarfesten eller det stora sällskapets middagar.

Vårflodsgatan ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.
Brf Steget uppfört av Riksbyggen ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning vilket ger goda kassaflöden till föreningen.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.
På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktionskänslan.

Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för löpande information och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna