Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 14

Såld
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltvåa högst upp i huset i populära BRF Laken!

Välkommen till Sikvägen 14 och denna attraktiva tvåa belägen högst upp i huset med ett fantastiskt gavelläge!

Nu finns möjligheten att förvärva en lägenhet i ett av det mest eftertraktade husen på Sikvägen. Lägenheten erbjuder ett högt och insynsskyddat läge på balkongen med eftermiddag/kvällssol, sociala ytor, härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget, stambytt badrum och goda möjligheter för att sätta sin egen prägel i hemmet.

Med kort gångavstånd nås Tyresö centrum med all dess service, enkelt och praktiskt för både paret, singelhushållet som den lilla familjen. Detta i en av Tyresös absolut bästa föreningar med stabil ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare. Besök gärna föreningens hemsida www.brflaken.se för mer information.

- Rymlig balkong med eftermiddag/kvällssol.
- 8:e våningen, härlig vy och fritt läge.
- Brf. Laken, Stabil förening med låg skuldsättning och månadsavgift.
- Direkt närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.
- Optimal planlösning med fönster i tre väderstreck där sovrummet är beläget i lugnt och svalt östläge.

Ytorna i bostaden är oerhört väldisponerade med en trevlig hall som knyter samman bostadens alla rum. Entrén erbjuder förvaring genom garderober samt möjlighet till hatthylla. Vidare når vi det praktiska köket med gott om matlagningsytor samt förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Plats för matgrupp om minst fyra personer intill fönster.

Från köket nås det väl tilltagna vardagsrummet med fönster i två väderstreck som skänker in mycket ljus till rummet. Här ryms både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang om så önskas.
Den rymliga balkongen nås från vardagsrummet och är belägen i ett fritt läge med sol från eftermiddag till nedgång.

I övrigt har lägenheten ett stort sovrum som nås till höger från hallen. I detta rum ryms dubbelsäng, flertalet garderober och övrigt möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. Till sist finner vi det helkaklade badrummet som är stambytt år 1999. Här finns bekvämligheter så som badkar, tvättmaskin, wc, handfat, spegel och badrumsskåp.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats beläget 100 m från porten.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

Utmärkta BRF Laken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja så som tvättstuga i varje hus, grovtvätt, bastu, gym, samlingslokal, övernattningslägenhet, snickarbod samt mindre bibliotek.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna