Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 51

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Sikvägen 51

Fantastisk fin och fin renoverad 3 rok med stambytt badrum!

- Totalrenoverad
- Påkostat kök med exklusiva vitvaror
- Genomgående ekparkett
- Insynsskyddat till max i samtliga rum
- Tyst och lugnt område
- Stor balkong
- Klädkammare för extra förvaring
- Stort kök där matbord får plats

Från Tyresö centrum når du området Sikvägen som består av 3 olika föreningar. Föreningen som ligger mot naturen är Brf Gäddan som nyligen investerat i nya stammar och har därmed nya fräscha badrum. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykelförråd, bastu och övernattningslägenhet (port 32).

Här saluförs en fantastiskt fin 3 rok med fritt läge mot innergård och grönska. Samtliga rum är renoverade, rymliga och enkla att möblera. I köket får ett stort matbord plats för hela familjen och i anslutning ligger vardagsrummet. Från vardagsrummet når du balkongen som en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. I andra änden av lägenheten ligger två sovrum i fil varav båda är stora nog för dubbelsäng och förvaring. Lägenheten har nyligen genomgått renovering med bland annat nya lister, karmar och innerdörrar, nytt kök, golv och ytskikt.

Här bor du på mycket bra läge på Sikvägen, ett hus från trafiken och stora vägar och endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du nedanför området (Sidvallsvägen) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Sikvägen får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Förskolan Sagan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns i direkt närhet utan att korsa stora vägar.
Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna