Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 20, Vån 8

Såld
  • 2 rum
  • 60,5 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt möjlighet på högsta våningen

Chans att förvärva en tvåa på toppvåning i BRF Laken!

Välkomna till utmärkta Brf Laken och denna mycket fina bostad belägen högst upp i huset på Sikvägen 20.
Här erbjuds en välplanerad och genomgående mycket trevlig bostad med öppen och social lösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong med eftermiddag/kvällssol samt sovrum och stambytt badrum i avskild del.
Detta i kombination med närheten till centrum gör detta till en praktiskt bostad för både paret, singelhushållet såväl som den lilla familjen.
Lägenheten ligger i en av Tyresös absolut bästa föreningar med urstark ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare. Besök gärna föreningens hemsida www.brflaken.se för mer information.

- Sällsynt tillfälle belägen högst upp i huset.
- Mycket lågt belånad förening med urstark ekonomi.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Upplevs ljus och fräsch med nyrenoverade ytskikt på vägg.
- Stor balkong i härligt västläge som erhåller sol från lunch till nedgång med trevlig utsikt över centrala Tyresö. (Möjlig att glasa in).
- Välplanerad planlösning med de sociala delarna separat beläget från sovrum & badrum.
- Rymligt förråd tillhör bostaden.
- Låga omkostnader utöver avgift.
- Närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och rekreationsområden.

När vi kommer in i lägenheten möts vi av en välkomnande hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i form av hatthylla samt garderober.

Vidare kommer vi in i det välplanerade arbetsköket med gott om förvaring och arbetsytor. Utrymme för matgrupp med fyra sittplatser finns invid fönster. Spis är ny från 2022.

Det väl tilltagna vardagsrummet ligger i en halvöppen och social planlösning gentemot köket. Vardagsrummet går att möblera med både en matsalsmöbel och en soffgrupp med tillhörande möblemang efter tycke och smak.
Från vardagsrummet nås utgång till bostadens rymliga och möblerbara balkong i bästa västläge med eftermiddags- och kvällssol till nedgång. Vill man glasa in balkongen så är detta möjligt.

Går vi åt vänster i hallen finner vi det rymliga sovrummet med utmärkt förvaring genom en hel garderobsvägg. Här finns plats för en dubbelsäng samt ytterligare möblemang så som kontorshörna.

Från hallen nås det helkaklade och stambytta badrummet. Här finns bekvämligheter såsom ny tvättmaskin, handdukstork, vägghängd wc, handfat och badrumsskåp. Trevligt fönster skänker ljus såväl som vädringsmöjligheter.

OMRÅDET
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats beläget 100 m från porten.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

FÖRENINGEN
Utmärkta BRF Laken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja så som tvättstuga i varje hus, grovtvätt, bastu, gym, samlingslokal, övernattningslägenhet, snickarbod samt mindre bibliotek.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna