Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 25

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Generös och stilrent med stor inglasad kungsbalkong

Modernt & välplanerat med 14 kvm kungsbalkong! Boka din visningstid via mäklarens hemsida.

Välkommen till Siklöjevägen 25 och denna fina bostad på populära Siklöjevägen beläget endast 25 min från Stockholm city.
Ditt nya hem erbjuder stor inglasad kungsbalkong om hela 14 kvm, generösa sociala ytor att nyttja tillsammans med vänner och familj av stor skala samt två rymliga sovrum med gott om plats för förvaring.
Lägenhetens kök rymmer tilltagen matplats och badrummet med klädvårdsdel är av toppklass. Genomgående neutrala ytskikt samt ekparkett skapar möjligheten att sätta just din prägel på bostaden.
I huset finns varmgarage och ett förråd av rymlig storlek tillhör bostaden.

- Helinglasad kungsbalkong om ca 14 kvm.
- Varmgarage i föreningen.
- Närhet till skolor, natur, bussar, bad, centrum samt aktiviteter.
- Ljus och trevlig planlösning med stora sociala ytor.
- Genomgående mycket fint skick.
- Stabil och populär förening med god koll på sin ekonomi.
- Närhet till bussar, centrum, gym, natur och idrottsanläggningar.

När du kliver in genom dörren möts du direkt av en rymlig och trevlig hall med avhängning för ytterkläder, längre in i hallen finns en stor klädkammare för utmärkt förvaring, eller varför inte kontorsdel.
På golvet finner vi ekparkett som tillsammans med de stilrena väggarna är genomgående.

Vidare öppnar bostaden upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Fönsterpartierna i väst skänker ett läckert ljusinsläpp till hela bostaden.
Det fullutrustade köket i modern tappning återfinns mitt emot vardagsrummet vilket skapar goda sociala möjligheter för dig och dina gäster. Även här rymd för stor matplats.

Från vardagsrummet nås den trevliga kungsbalkongen om hela 14 kvm som verkligen skänker det där lilla extra som man ofta letar efter. Här finns det gott om plats för såväl stor matgrupp som loungedel och inglasningen med skjutbara partier ger ett extra rum att nyttja året om.

Master bedroom nås från vardagsrum och erbjuder väl tilltagna ytor för dubbelsäng, förvaring samt övrigt möblemang som önskas.
Det andra sovrummet ligger i motsatt del av bostaden och rymmer även det dubbelsäng såväl som förvaring.

I övrigt finns ett helkaklat badrum i stilrena nyanser. Badrummet är fullt utrustat med handfat med spegelskåp över, WC, dusch samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaring ovan.

Bostaden har säkerhetsdörr och stort förråd finns att tillgå i källaren.

OMRÅDE
Omgivningarna är utmärkta för såväl paret som familjen med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt badsjö finns att tillgå i närområdet.

På det stora hela ett lugnt och fantastiskt boende i natursköna Tyresö där vardagens puls aldrig är långt borta.

Anmäl ert intresse och missa inte chansen att förvärva denna suveräna bostad, man vet aldrig hur länge det dröjer till nästa möjlighet.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna