Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 22

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Sikvägen 22 och populära Brf Laken belägen i centrala Tyresö! Nu har ni snart möjligheten att förvärva en lägenhet i det mest eftertraktade huset på Sikvägen. Denna välplanerade bostad återfinns på tredje våningen i huset som nås med kort gångavstånd till Tyresö centrum, enkelt och praktiskt för både paret, singelhushållet och familjen. Detta i en av Tyresös absolut bästa föreningar med stabil ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare.

Besök gärna föreningens hemsida www.brflaken.se för mer information.

- Stambytt badrum (1997)
- Tryggt och lugnt område.
- Gott skick med goda förvaringsmöjligheter.
- Möjlig att bygga om till en välplanerad 4:a.
- Brf har gästlägenhet, gym, bastu, cykelförråd & tvättstuga.
- Nära Tyresö C, skolor, förskolor, bussar, naturen och fritidsaktiviteter.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en välkomnande hall med plats för klädkammare och byrå för goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi det rymliga helkaklade badrummet. Här finner du dusch, wc, handdukstork, handfat och tvättmaskin.

Vidare finner vi det rymliga arbetsköket med snickerier i vitt och där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande. I anslutning till köket finns en trevlig matplats för det stora sällskapet. Här har många boende i området byggt ett sovrum för att nyttja som en 4 rok.
Intill köket finner vi det mycket rymliga vardagsrummet med fina ljusflöden. Rymden bidrar till såväl flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum för det stora sällskapet. Från detta rum når man den generösa balkongen belägen i ett underbart solläge!

Båda sovrummen är rymliga och har plats för större säng, garderober samt övrigt möblemang.
I källarplan finns ett rymligt förråd som tillhör bostaden. För ytterligare förvaring finns en klädkammare i lägenheten att tillgå.

På det stora hela en utmärkt bostad belägen i underbara Tyresö, här kan du definitivt flytta in och trivas från första stund!

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats beläget 100 m från porten.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

Utmärkta BRF Laken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja så som tvättstuga i varje hus, grovtvätt, bastu, gym, samlingslokal, övernattningslägenhet, snickarbod samt mindre bibliotek.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna