Centrala Tyresö, Tyresö

Bollmora gårdsväg 11

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant och lyxig tvåa med balkong!

Välkommen till Bollmora Gårdsväg 11!

Här erbjuds en läcker bostad producerad av Oscar Properties med byggår 2015. Huset innehar arkitektritade fasader i en modern och skandinavisk design där varje del av bostaden är elegant utformad med stilrena linjer, ljusa luftiga ytor samt högklassiga materialval för att låta just din inredningsstil sätta sin prägel på ditt hem.

- Stort ljusinsläpp
- Dubbeldörrar ut till balkong i soligt läge
- Plats för både soffgrupp och matbord
- Låg avgift
- Nära till busskommuniaktioner och centrum

När vi entrar bostaden möts vi av en ljus och rymlig hall där den vackra ekparketten som löper genom hela bostaden omedelbart gör sig påmind.
Vidare öppnar bostaden upp sig med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning som inbjuder till ett socialt hem för familj och vänner.
Genom fönstren erbjuds här ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet med plats för matplats samt soffgrupp. Från vardagsrummet nås balkongen i soligt läge!

Köket från erkända Ballingslöv är av absolut toppklass där påkostade materialval i stilren design blandas med rejäla arbetsytor samt förvaring.
Allt för att göra matlagningen till en fröjd.

Ytoptimerat sovrum där det idag finns en stort platsbyggd garderob samt plats för säng.

Vidare finns ett helkaklat badrum av lyxig karaktär med duschkabin, kommod, avlastningsbänk, tvättmaskin samt torktumlare.

I Tyresö Trädgårdar bor du i ett mycket attraktivt område av Centrala Tyresö där allt du kan önska finns på bekväma avstånd.
Mycket goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan såväl som Stockholm City på under 30 min, perfekt för den som pendlar.
För föreningens bilresenärer finns ett varmgarage med avspolningsplats beläget under huset. Detta nås genom hissen som tar dig direkt ner i garaget.
I Närområdet finner vi flertalet idrottsanläggningar såsom golfbana, simhall, ishall, Bollmoravallen samt flertalet gym. Även vackert naturområde finns alldeles runt knuten.
Endast ett par minuter bort finner du såväl Willys som Tyresö Centrum med all sin dagligvaruhandel samt detaljhandel.
Även restauranger och fik finns det gott om.

Söker du ett problemfritt boende av högsta standard i en stabil förening med låg avgift? Då kan du sluta leta.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna