Centrala Tyresö, Tyresö

Axel Wennergrens väg 2

Såld
  • 3 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad trea i supercentralt läge

Sällsynt gaveltrea i högt eftertraktade BRF Björktrasten.

Äntligen kan vi erbjuda en gaveltrea i omåttligt eftertraktade BRF Björktrasten på Axel Wennergrens väg.
Bostaden har en hemtrevlig planlösning med öppna och luftiga umgängesytor som erbjuds stora mängder ljusinsläpp. Till detta ett välplanerat kök, inglasad balkong i trevligt solläge, två separata sovrum, badrum med dusch samt riktigt gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Till bostaden hör även ett rymligt förråd praktiskt beläget i entréplan.
I porten återfinns utrymmen för förvaring av barnvagn, cyklar eller permobil. Föreningens välutrustade tvättstuga finns i porten bredvid.
BRF Björktrasten är den enda föreningen i området som har garage, detta återfinns under fastigheterna och nås via två ingångar.
Här bor ni tryggt och lugnt i ett oerhört centralt läge med kort promenadavstånd till Tyresö centrum, buss, matbutiker, gym, vårdcentral, restauranger, fritidsaktiviteter och naturen.

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Förmånlig avgift som inkluderar : Värme via bergvärme, kall & varmvatten, bredband, tv & förråd.
- Öppen och social planlösning
- Inglasad balkong
- Två sovrum i bra storlek
- Garage beläget under huset
- Superpopulär förening i familjärt område
- Centralt läge nära allt man kan önska sig i omgivning.

När vi kommer in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder och säsongens alla accessoarer. Via hallen nås även en rymlig klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter.
Från hallen når vi även det helkaklade badrummet med dusch.

Vidare kommer vi in i det välplanerade köket med fullskalig maskinell utrustning, gott om förvaring i skåp och lådor samt stora arbets- och avlastningsytor. Helt enkelt allt för att skapa de bästa förutsättningarna för den hängivna hemmakocken.
Rymd för det stora sällskapets matplats finns att tillgå med utsikt genom fönster.

I öppen och social planlösning mot köket har vi det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet med möjlighet att möblera efter eget tycke och smak. Här får man plats med en större soffgrupp med tillhörande möblemang. De djupa fönsterpartierna i två väderstreck skänker rummet fina ljusflöden. Från vardagsrummet når vi utgången till den trevliga inglasade balkongen om ca 6 kvm.

Bostaden har två separata sovrum i bra storlek, båda med garderober för utmärkt förvaring.

Till bostaden hör ett rymligt varmförråd beläget i markplan.

FÖRENINGEN
Föreningen är ekonomiskt mycket stabil med rejäla överskott i resultaträkning och har inte förändrat avgifterna sedan byggår. Vissa år har man även erbjudit en avgiftsfri månad under december.
Tvättstuga, cykelförråd samt rullator/barnvagnsförråd finns i samma port. Gemensamhetslokal finns att tillgå i angränsande fastighet.
Axel Wennergrens väg har även en fin gemensam innergård med lugn parkkänsla där flertalet trevliga uteplatser finns att nyttja.

OMGIVNINGEN
Det centrala läget är optimalt med goda kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det garage under huset.
Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna