Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 41

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Extrastor fyra med högt läge och balkong i syd!

Sällan till salu extrastor fyra med sol hela dagen i insynsskyddat läge!

Välkommen till Sikvägen 41 och chansen att förvärva en fyra på hela 98 kvm i populära BRF Gäddan.
Bostaden är belägen på femte våningen med högt, fritt läge och fin utsikt. Till det en välplanerad lösning och en tilltagen balkong i fritt söderläge där man erhåller solsken från förmiddag till sen kväll med trevlig utsikt över skogsparti och föreningens stora innergård med genuin parkkänsla.

- Tillträde enligt ÖK
- Avgift inkl Värme, kallvatten, bredband, tv, förråd.
- Tre rymliga sovrum i separata delar
- Två helkaklade badrum (stambytta)
- Välplanerade ytor med fina ljusinsläpp
- Balkong i soligt söderläge
- Tvättstuga och förråd finns i huset
- Lägenheten är praktiskt belägen nära parkeringar och garage
- BRF har gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd

En ljus och luftig lägenhet där de sociala ytorna är belägna i ena delen utav bostaden och sovrummen i den andra delen. Här medger planlösningen exempelvis en uthyrningsdel, en avskiljd del för tonåringen eller varför inte för hemmaföretagaren. Bara fantasin sätter gränser!

Bostaden har vidare två stambytta och helkaklade badrum, kök med matsal och plats för många gäster framför fönster med vy. Vardagsrummet är ljust och rymligt med utgång till balkong i syd. Ytskikten i lägenheten behöver delvis uppdateras så här har du möjlighet att sätta din egen prägel genom materialval och färger.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vid entrén finns även garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen når du det stora helkaklade badrummet som är stambytt och mycket tilltalande, här finns golvvärme, badkar, tvättställ med spegelskåp, eldriven handukstork samt tvättmaskin.

Vidare finner vi arbetsköket där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande.

Inredningen maskinellt är utrustad med spis med ugn, fläkt, kyl samt frys. Plats finns om man vill sätta in en diskmaskin vid underskåpen bredvid tvätthon.
I anslutning till köket finns en väl tilltagen matplats med gott om rymd för hela stora familjen, fönster i söderläge med utsikt mot gården.

Intill köket har vi det väl tilltagna vardagsrummet med fina ljusflöden tack vare stort fönsterparti. Rymden bidrar till en flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum av rang.
Från vardagsrummet når man utgång till den rymliga balkongen belägen i ett underbart soll

Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina medlemmar.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Bara att flytta in och trivas från första stund!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna