Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 90,5 kvm
  • Bostadsrätt

Superfin 4 :a på bra adress alldeles intill Tyresö centrum!

Superfin 4 :a med högt, fritt och soligt läge på bra adress alldeles intill Tyresö centrum!

För den kräsne! Välkommen till en välplanerad fyra i mycket fint skick med centralt och bekvämt läge med kort promenad till både buss och centrum.

- Renoverade ytskikt med vitlackade ekgolv genomgående
- Inglasad balkong i soliga syd på våning fyra med fin vy
- Två toaletter
- Stort nyrenoverat kök med plats för matbord
- Kort promenad till Centrum och buss
- Avgift inkl vatten, värme, internet och kabel-tv.
- En av Tyresös bästa föreningar med superstabil ekonomi
- Garage och P-platser finns lediga (samt garage med laddstolpe för elbil)

Nu saluförs denna superfina, välplanerade 4 rok med två toaletter, inglasad balkong, tre bra sovrum och ett rymligt kök med plats för matgrupp!
Den välplanerade bostaden är trevligt renoverad i milda jordtoner med ljusa ytskikt och vitlackad ekparkett genomgående.
Här bor du med bästa läge i ett ljust och luftigt hem med en inglasad balkong med sol från eftermiddag till kväll.

Köket är av klassiskt snitt med vita luckor, ekbänkskiva och matchande kakel ovanför. Fullutrustat med induktionshäll, spis med pyrolys (självrengöring) fläkt, diskmaskin, kyl och frys. De rejäla arbetsytorna tillsammans med god förvaring genom skåp och lådor bidrar till en fröjdefull matlagning.
I anslutning finns stor matplats för många framför fönster med härlig utsikt.

Rymligt och ljust vardagsrum där god plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang finns. Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan mysa ner er och njuta av långa sköna stunder tillsammans.
Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen som blir en förlängning av lägenheten och årstiderna. Allt med ett soligt läge ut mot den fina gården.

Tre rejäla sovrum finns att tillgå varav det största sovrummet har inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang.

I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i den klädkammare som finns samt på hatthylla.

Helkaklat och stambytt badrum med duschhörna, tvättmaskin, handukstork samt WC, även förvaring genom spegelskåp samt kommod.

Rymligt källarförråd tillhör bostaden och tvättstuga finns i huset.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider.

Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela squash, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.
Ett boende som ger både unga och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna