Centrala Tyresö, Tyresö

Granitvägen 12B

  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 095 000 kr
Månadsavgift: 4 236 kr/mån

Välkommen till Granitvägen 12B!

Nyrenoverad, rymlig tvåa med högt och fritt läge!

Redan vid första stegen in i lägenheten upplever man wow-känsla. De renoverade ytskikten och härliga färgvalen gör att man bara vill stanna kvar, slå sig ner vid matplatsen i köket eller bre ut sig i det rymliga vardagsrummet. Här erhåller ni den stora fröjden att bara kunna flytta in och trivas från första stund. Den här chansen vill du inte missa!

Rummen är stora, det är enkelt att möblera och till sovrummet finns en drömlik walk-in-closet. Utöver den härliga interiören så har lägenheten även en solig balkong med fri utsikt! Här sitter man gärna med morgonkoppen och vaknar till i sommarsolen. Utsikten är över föreningens innergård och det är långt bort till nästa hus så man behöver inte känna sig iaktagen vare sig man är på balkongen eller är inne i bostaden.

Mitt emot sovrummet ligger vardagsrummet med utsikt åt det andra innergården och trätoppar. Här får enkelt en stor soffa plats och även kontorshörna eller matplats om så önskas. På golvet ligger ekparkett.

Köket är renoverat med mörka luckor och bänkskiva och stänkskydd i ett, och är verkligen ett kök utöver det vanliga. Härliga arbetsytor och alla maskinell utrustning som man önskar i forma av kyl/frys, ugn, spishäll, mikro, fläkt och massor av förvaring.

- Högt och insynsskyddat läge
- Balkong i soligt läge
- Nyrenoverad med nytt kök, golv och målade väggar
- Tillträde enligt överenskommelse
- Föreningen innehar gästlägenhet, samlingslokal samt tvättstugor
- God ekonomisk förening som löpande utför renoveringar

Badrummet är från föreningens stambyte och här finns både wc, tvättmaskin och stor rymlig dusch.

I fastigheten finns barnvagnsförråd, cykelförråd samt rymligt källarförråd för god förvaring. Utanför porten finns lekpark samt en gemensam grillplats.
Föreningen erbjuder i övrigt gästlägenhet, tvättstuga, samlingslokal och bouleplan.

Området som är bilfritt inger en parkliknande känsla med härliga platser att umgås på såväl som en trevlig bouleplan, i området finns även gott om lekplatser och grillplatser.
På bekvämt promenadavstånd finns Tyresö C med all dess service, goda kommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö Strand/Kyrka och under rusningstider avgår även direktbussar mot Stockholm C. Även flertalet skolor och förskolor finns på bekväma gångavstånd.

På det stora hela ett underbart boende att längta till. Anmäl gärna ditt intresse och missa inte visningarna!

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Granitvägen 12B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.