Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 3, 8 tr

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 3/4:a högst upp i huset!

Välplanerad trea högst upp i huset i BRF Siken. Möjlig fyra. Rakt igenom fint skick med inglasad balkong i högt och fritt solläge. Närhet till allt!

Mycket välplanerad trea med inglasad balkong i bra läge. Belägen intill busshållplats och Tyresö centrum med all dess bekvämligheter.

- Högst upp i huset
- Låg avgift inkl vatten, värme, internet och kabel-tv.
- Tillträde enligt önskemål (kort-långt).
- En av Tyresös bästa föreningar med superstabil ekonomi
- Garage och P-platser bakom huset finns lediga
- Inglasad balkong i syd
- Kort promenad till Centrum och bussen precis utanför porten

Nu saluförs denna välplanerade 3 rok med inglasad balkong (vars glaspartier kan öppnas), två bra sovrum och ett rymligt kök med plats för matgrupp! Bostaden är i genomgående fint skick med ekparketter, ljusa väggar och vitt kök i klassisk stil. Balkongen kan nyttjas hela dagen med ljuvligt solläge. Den inglasade balkongen har vy över den fina gården och området.

Den välplanerade bostaden är trevligt renoverad i ljusa toner.
Belägen i ett högt och ogenerat läge med fönster i två väderstreck erhåller du ett ljust och luftigt hem med en inglasad balkong i ett härligt söderläge som bjuder sol under hela dagen.

Köket i klassisk stil är fullutrustat med rejäla arbetsytor och god förvaring genom skåp och lådor.
I anslutning finns stor matplats med fönster som vetter mot innergården. Denna del har många i området byggt om till ett sovrum för att skapa en liten 4:a.

Rymligt och ljust vardagsrum där god plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang finns. Från vardagsrummet når vi utgång till den inglasade balkongen.

Två rejäla sovrum finns att tillgå, här har ni plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Sovrummen är belägna i svalt läge med härlig utsikt.

Helkaklat och stambytt badrum med duschhörna, tvättmaskin samt wc.

Rymligt källarförråd tillhör bostaden och tvättstuga finns i huset.

Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider.

Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela squash, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen. För föreningens seniorer ges även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.

Ett boende som ger både unga och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna