Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 4

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Ett av de bästa lägen som står att finna på Sikvägen!

Välplanerad trea i toppläge i populära Brf Laken. Belägen i husen närmast centrum på 5:e våningen med inglasad balkong och eftermiddag/kvällssol!

- Flexibelt tillträde.
- Genomgående gott skick.
- Helkaklat badrum.
- Inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol.
- Möjlig att bygga om till en välplanerad 4:a.
- Brf. Laken, Stabil förening med låg skuldsättning samt bra faciliteter.
- Nära natur, golfbana, simhall, rackethall och fenomenala kommunikationer intill huset.

Väl i bostaden möts vi av en generös hall med för förvaring genom garderober och hatthylla. Parkettgolv samt ljusa och nymålade väggar är genomgående i hela lägenheten.
Vidare in i lägenheten nås ett fullt utrustat kök med tilltagna arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter genom över och underskåp. Köket är i gott skicka med vita snickerier och mörkare bänkskiva. Intill köket finns god rymd för en matplats för cirka 6 personer.

Vardagsrummet är väl tilltaget, stilrent och har ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme att möblera med en större soffa med tillhörande möblemang samt matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet nås den lättmöblerade och rymliga balkongen som både är inglasad och har rikligt med sol från eftermiddag till kväll!

I övrigt finns det två stycken generösa sovrum, båda med plats för dubbelsäng samt andra enklare möblemang. För ytterligare förvaring finns en stilren klädkammare att tillgå i anslutning till sovrummen. Badrummet nås från hallen och är helkaklat samt stambytt. Utrustning består av wc, dusch, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

Besök gärna föreningens hemsida www.brflaken.se för mer information.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats beläget 100 m från porten.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

Utmärkta BRF Laken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med lummiga innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.
Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja så som tvättstuga i varje hus, grovtvätt, bastu, gym, samlingslokal, övernattningslägenhet, snickarbod samt mindre bibliotek.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna