Centrala Tyresö, Tyresö

Vitlöksgränd 9

Såld
  • 2 rum
  • 50,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad tvåa högst upp i huset

Varmt välkommen till Vitlöksgränd 9 och denna trivsamma tvårummare högst upp i huset. Här bor du i en ljus lägenhet med fönster i två väderstreck, öppen planlösning samt nyrenoverat badrum.
Här bor du med närhet till kommunikationer, Tyresö Centrum, skolor, förskolor samt naturen.

- Ljus och välplanerad högst upp i huset
- Helkaklat badrum från 2022
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Stort förråd tillhör lägenheten
- Välskött förening med låg skuldsättning och stabil avgift.
- Närhet till bussförbindelser, närbutik, skola, förskola och natur.
- Badsjö och elljusspår på promenadavstånd.

När vi tar klivet in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Till vänster om hallen finner vi det väl tilltagna sovrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng, garderober samt övrig möblering. I motsatt riktning från sovrummet finner vi det renoverade, helkaklade badrummet i fina färger. Här finns allt som kan önskas av ett badrum, Wc, handfat med kommod och spegelskåp, dusch samt tvättmaskin med liten arbetsbänk ovan.

Vidare in i bostadne öppnar de sociala delarna upp sig. Här finner vi ett stort vardagsrum med gott om plats för soffa i större storlek samt övrig möblering. Matplats intill stort och härligt fönsterparti. Alla fönster i de sociala delarna skänker ett underbart ljus till denna del av bostaden. Trevligt arbetskök med mängder av förvaring i form av överskåp och lådor. Här finns gott om ytor för hemmakocken att laga härliga middagar. Maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, spis samt kyl och frys.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN
BRF Delfinen är en populär och trygg förening med god ekonomi där många boende väljer att spendera många år.
Tvättstuga, samlingslokal, cykelförråd, barnvagnsförråd samt parkeringsplatser till bra priser är några av de fördelar som finns.

Bo med närhet till skolor, förskolor, natursköna miljöer och insjö såväl som till centrum, service och mycket goda kommunikationer.
Bussar avgår från den närliggande busshållplatsen mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö C samt Stockholm C under pendlingstider.

Vill du ha ett lugnt och fridfullt boende i en trygg förening med närhet till allt? Anmäl gärna intresse.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna