Centrala Tyresö, Tyresö

Siklöjevägen 8

Såld
  • 2 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad omtyckt 2.a med nära till allt!

Toppenfin och välplanerad 2:a med ett utmärkt gavel läge och i direkt närhet till både golfbana, rackethall, simhall och Tyresö centrum.
Som extra bonus en stor fin inglasad balkong i västerläge.
Bara att flytta in!

Välkommen till en toppenfin lägenhet belägen på Siklöjevägen 8 i centrala Tyresö.

Här kan du flytta in och trivas i en modern och välplanerad lägenhet med högt i tak och alla de delar som önskas på plats. Stilrena och kvalitativa materialval mixas här med ljusa och öppna sociala ytor vilket bidrar till ett mycket trivsamt och levande hem. Tack vare lägenhetens gavelläge innehar bostaden gott om ljusinsläpp från tre håll och som extra plus en stor fin inglasad balkong. Lägenheten är i toppskick med byggår 2015. Perfekt belägen endast ett stenkast från både golfbana, rackethall, simhall , Tyresö centrum samt busshållplats som tar dig till Stockholm City på 25 min.

- Stor inglasad balkong.
- Ljus och välplanerad
- Närhet till allt som önskas i sin omgivning.
- Rymligt förråd tillhör bostaden i samma hus.
- Helkaklat badrum med värmegolv och klädvårdsdel
- I direkt närhet ligger både golfbana, rackethall och simhall
- Möjlighet till snabbt tillträde, dock ej ett krav

När vi öppnar dörren in till lägenheten möts vi av en mycket rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här ges plats för byråer, garderober, hatthylla samt andra enklare möblemang att inreda hallen med. I anslutning till hallen finner vi ett helkaklat badrum med tvättavdelning.

Vidare in i bostaden möts vi sedan av det stilrena ljusa köket som återfinns i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala möjligheter för dig och dina gäster. Här finns allt man kan önska av ett praktiskt och fullutrustat kök. Från köket öppnar bostaden upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum med ett gavelfönster plats för såväl stor soffgrupp som matplats. Fönsterpartier skänker ett stort ljusinsläpp till hela bostaden. Från vardagsrummet når man den generösa balkongen med möjlighet till olika typer av möblering. Tack vare inglasningen ges möjlighet att njuta av balkongen större delen av året, här sitter du gärna och tar en kopp kaffe och njuter du av solen.

Bostaden erbjuder ett generöst sovrum med gardrobsvägg, idag är sovrummet även möblerat med byråer och nattduksbord.

Genomgående parkettgolv samt vita väggar.

Källarförråd tillhör bostaden som även innehar säkerhetsdörr.

OMRÅDET

Området innehar närhet till allt vad Centrala Tyresö har att erbjuda så som golfbana, simhall, rackethall, Bollmoravallen, populära naturområden samt Centrum med alla dess affärer och matbutiker.
Direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan, Haninge och Nacka avgår från hållplatser inom ett par minuters gångavstånd.
I omgivningarna har man även närhet till vackra naturreservat, vandringsleder samt Alby friluftsområde.
Närmaste badplats är Öringebadet som ligger på kort cykelavstånd.

På det stora hela ett boende av absolut högsta kvalité som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna