Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 42

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Sikvägen 42!

Kontakta mäklaren för möjlighet till privatvisning! Fantastiskt 3 rok med balkong och utsikt över trädtopparna! Genomgående gott skick med exklusivt kök från HTH.

- Stambytt lägenhet
- Föreningen har beslutat att inte höja avgifterna under 2024
- Insynsskyddat till max i samtliga rum
- Tyst och lugnt område
- Stor balkong i syd-västläge
- Klädkammare för extra förvaring
- Granitbänkskiva i köket
- Stort kök där matbord får plats
- Genomgående vackra ekgolv

Från Tyresö centrum når du området Sikvägen som består av 3 olika föreningar. Föreningen som ligger mot naturen är Brf Gäddan som nyligen investerat i nya stammar och har därmed nya fräscha badrum. Området är grönt och huset där Sikvägen 42 är placerad är det utsikt mot grönska åt båda håll, vilket innebär att lägenheten är helt insynsskyddad. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstugor, cykelförråd, bastu och övernattningslägenhet (port 32).

Här saluförs en fin 3 rok med fritt läge mot grönska och trädtoppar. Samtliga rum är rymliga och enkla att möblera. Köket är exklusivt från HTH med vacker granitbänkskiva, köket är utrustad med integrerad kaffemaskin, mikro och ugn i bekväm arbetshöjd, spishäll, fläkt, integrerad dubbla kyl/krys samt integrerad fullstor diskmaskin. I köket får ett stort matbord plats för hela familjen och i anslutning ligger vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen som blir ett fantastiskt extrarum. I andra änden av lägenheten ligger två sovrum som är stora nog för dubbelsäng och förvaring.

Här bor du på mycket bra läge på Sikvägen, ett hus från trafiken och stora vägar och endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du nedanför området (Sidvallsvägen) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Sikvägen får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Förskolan Sagan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns i direkt närhet utan att korsa stora vägar.
Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna