Centrala Tyresö, Tyresö

Myggdalsvägen 78

Såld
  • 4 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad fyra i centralt och populärt område

Välkommen till Myggdalsvägen 78 och en central och nyrenoverad bostad där du bara kan flytta in och bo från första stund.
Här erbjuds en ljus och stilren fyra som även går att nyttja som 3 rok om man önskar. Bostaden har två helkaklade badrum, stora sociala ytor, tilltagen och solig inglasad balkong samt ett generöst arbetskök med rymd för stor matplats.
Området är lugnt och fridfullt med direkt närhet till kommunikationer, centrum, skolor, gym och härlig natur.
Föreningen är oerhört välskött och har sedan länge varit en av Tyresös mest ansedda.

- Nyrenoverad med lyxiga materialval (-22)
- Inglasad balkong i bästa solläge.
- Stort förråd finns intill lägenheten.
- Välplanerad med stora sociala ytor.
- 3 sovrum och 2 helkaklade badrum.
- Ljust och luftigt med genomgående härlig känsla.
- Centralt läge nära allt man önskar i vardagen.

Bostaden besitter en väl genomtänkt planlösning där sovrummen är placerade i den svalare delen av bostaden.
De sociala ytorna som kök och vardagsrum finns trevligt placerade i motsatt del med fantastiska ljusinsläpp. Från vardagsrummet når vi utgång till den stora balkongen om ca 7 kvm där ni erhåller solens strålar under hela dagen.

Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Köket i modern och funktionell form renoverades 2022 och är fullt utrustat och har gott om förvaring och stora arbets-/ avlastningsytor för att erbjuda en smidig matlagning för den hängivna hemmakocken i familjen. Fina material med lyxiga detaljer som vinkyl och köks ö. Stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus.
Matplats för upp till 6 personer finns att tillgå.

Vidare finner vi det väl tilltagna vardagsrummet som erbjuder stora sociala möjligheter för dig och dina gäster. Ytorna bidrar även till flexibel möblering med en större soffgrupp och tillhörande möblemang efter eget tycke och smak. Från vardagsrummet når vi utgång till den stora och möblerbara inglasade balkongen som i ett utmärkt läge erbjuder härlig sol att njuta av.

Från vardagsrummet nås master bedroom som är väldigt rymligt med gott om garderober för goda förvaringsmöjligheter och har plats för en dubbelsäng.
Sovrum 2 och 3 är belägna i anslutning till entrén. Det ena sovrummet är idag inrett som walk-in closet medans det andra är ett läsrum en går att använda som två sovrum om så önskas.

Två badrum finns att tillgå där båda badrummen är helkaklade. Ena innehar badkar, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Andra badrummet finner vi wc, dusch och handfat.

Stort förråd finns att tillgå alldeles utanför ytterdörren.

FÖRENINGEN
BRF Sjötungan är en av Tyresös mest välskötta föreningar både ekonomiskt såväl som boendekvalitémässigt med mängder av faciliteter som innehavaren kan nyttja.
Området är väldigt lugnt med en vacker parkkänsla bland träd, buskar, grillplatser samt örtträdgårdar.
Kort promenadavstånd till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som utmärkta kommunikationer, skolor, matbutiker, detaljhandel, apotek, vårdcentral, Bollmoravallen, ishall, simhall, gym samt golfbana.
Även naturområden och promenadstråk finns att tillgå på korta avstånd.

På det stora hela ett bekvämt och problemfritt boende i hjärtat av Tyresö.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna