Centrala Tyresö, Tyresö

Regnbågsgatan 22

Såld
  • 1,5 rum
  • 40,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad lägenhet med hög standard ett stenkast från Tyresö centrum!

Välkommen till Regnbågsgatan 22 och denna fina 1,5:a som nyttjas som en 2 rok. Balkong mot lugn innergård och hög materialstandard!

- Industriglasvägg intill sovalkoven som skapar ett sovrum
- Social planlösning
- Bekvämt boende med kombi tvättmaskin och diskmaskin
- Klädkammare med gediget Elfa-system intill sovrummet
- Takterrass och gemensamhetslokal i föreningen
- 100 m till centrum, matbutik, simhall, ishall och fotbollsplaner
- Ca 2 min promenad till hållplats med direktbuss till Stockholm C på ca 30 minuter, Gullmarsplan på ca 20 minuter.

Här är det bara att flytta in och trivas från första stund. Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade parkettgolv, ljust klinkergolv vid entrédörr och målade ytskikt i harmonisk beige nyans i samtliga rum, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå, samt Wi-Fi i lägenheten.

När man kliver in genom entrédörren så möts man av lägenhetens luftiga känsla med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både soffa och stor matplats. Stora fönster ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Från vardagsrummet finns även utgång till balkong mot innergården. Balkongen har eluttag och fasadbelysning. Möjlighet till inglasning finns.

Kök från Vedum med köksluckor i grått med vackra handtag i krom med svarta läderdetaljer, samt en fullutrustad maskinpark. Mellan bänkskivan i antracitgrått och väggskåp sitter ett hexagonformat kakel med carraramarmor-utseende. Under väggskåp finns LED-belysning och eluttag. Vitvaror med inbyggd rostfri ugn med kombinerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Sovrummet har gott om plats för säng och intill ligger en rymlig klädkammare / walk in closet.

Helkaklad wc/dusch med fina materialval som ger känsla av elegans. Stilrent vitt, blankt kakel och klinkergolv med marmorutseende. Här finns en duschhörna med rundade duschväggar och blandare med takdusch. Badrummet är inrett med toalett, kommod med handfat med spegel med LED-belysning ovan, eluttag samt vägghängt förvaringsskåp. Tvättmaskin med kombinerad torkfunktion/torktumlare, med arbetsbänk i laminat ovan. I anslutning till entrén finns hatthylla, garderober och städskåp.

Lägenheten har fina vita innerdörrar och säkerhetsdörr i stål.

Huset ligger precis vid Tyresö centrum med bl.a. matbutik, restauranger och mycket mer, samt på promenadavstånd till idrottsanläggningar som t ex golfbana, simhall, rackethall, gym, fotbollsplaner och ishall. I Tyresö centrum går bussar mot bl.a. Sthlm city, Gullmarsplan, Haninge och Nacka.

Mer om mäklarna