Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 37

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Populär 3a med inglasad balkong på Sikvägen

Här presenteras ett ypperligt val av boende för familjen, paret eller singelhushållet med genomgående fina ytkiskt som märks av redan vid entrén. Sikvägen är beläget i centrala Tyresö med närhet till centrum, närliggande busshållplatser med exceptionella pendlingstider och förskolor med promenadavstånd från bostaden.
Fina ljusinsläpp i bostaden via stora fönsterpartier i kök och vardagsrum. Helkaklat badrum som är stambytt med golvvärme.

- BRF med låg belåningsgrad.
- Föreningen innehar bastu, tvättstuga, cykelförråd och gästlägenhet.
- Stambytt helkaklat badrum.
- Solläge från lunch till eftermiddag i riktning mot sydväst.
- Inglasad balkong.
- Kök från 2018, ny tvättmaskin från 2021 och målade ytskikt 2017/2018.

Väl inne i bostaden välkomnas du av en ljus och trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder.
Det stambytta badrummet är stilrent med kombinationen av vitt kaklade väggar och klinker i mörkare nyans som är hållbar över tid och ger ett sobert intryck. Här finns golvvärme som är perfekt under kyligare tider, praktisk tvättmaskin, wc och dusch.

Två rymliga sovrum i nästintill identiska storlekar med fönster i svalt nordostläge .

Köket från 2018 erbjuder generösa tilltagna bänkytor och skåp, perfekt för hemmakocken. Matplatsen ger utrymme för många vänner och trevliga middagar. Från matdelen når vi vardagsrummet som tack vare sin rymd är väldigt enkel att inreda.
Sist men inte minst - balkongen! Inglasad och som ett extra rum, här njuter man av att sitta och bara vara från tidig vår till sen höst! Kan det bli bättre?

Klädkammare för förvaring finns i anslutning till sovrummen.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar med lekplatser, aktivitetsyta, grillplatser samt direkt närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna