Centrala Tyresö, TYRESÖ

Bollmora Gårdsväg 11

REDO™
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Våningskänsla på toppvåning med dubbla balkonger!

Varmt välkommen till toppvåningen på Bollmora Gårdsväg 11 och denna stilrena lägenhet belägen ett stenkast ifrån Tyresö Centrum med all dess bekvämligheter!
Här erbjuds du två balkonger i soliga lägen, sociala ytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt närhet till kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min och Stockholms City på 20 minuter. Ett perfekt läge där du kan flytta in och trivas från första stund!

- Högst upp i huset
- Balkong med morgon/dagsol samt terrass med eftermiddag/kvällssol
- Perfekt läge med högsta bekvämlighet i ditt boende
- Närhet till allt som paret eller den lilla familjen önskar
- Genomgående hög klass i material med gott om förvaring
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt källarförråd.
- Stabil BRF med tvättstuga & 3 st gästlägenheter.
- Rymligt förråd tillhör.

I så gott som nyskick har du här möjlighet att få njuta av högsta boendekvalité med känslan av nyproduktion i en välorganiserad förening som erbjuder många faciliteter för sina medlemmar. Bostaden innehar en genomgående hög standard med kvalitativa materialval så som cararramarmor och vitlaserad ekparkett.

De sociala ytorna är väl genomtänkta där man genom en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hemtrevliga ytor för familj och vänner av den stora skalan samt möjliggör kreativ inredning efter tycke och smak.

Köket från erkända Ballingslöv är fulländat i form och funktion samt erbjuder allt för att skapa bästa möjliga matlagningsglädje varje dag. Här finns full utrustning samt läckra abetsytor i sober cararramarmor.

Dubbla balkonger där den ena nås från vardagsrummet. Med praktiska dubbeldörrar ger det dig möjligheten att förlänga vardagsrummet under sommarmånaderna. Den andra balkongen som mer kan liknas med en terrass nås i anslutningen till det ena sovrummet. Här finns gott om plats för loungegrupp/matgrupp samt andra enklare möblemang efter eget tycke och smak. Här erbjuds du sol från eftermiddag till sen kväll.

Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Praktisk arbetsbänk finns att tillgå ovan maskiner. Även en gäst-wc finns att tillgå. Två sovrum smart belägna i samma dela av bostaden där det ena är väl rymligt med utgång till balkong.

OMRÅDET
Läget är optimalt med suveräna kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.
Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

FÖRENING
Föreningen är ekonomiskt mycket stabil med gott resultat exkl avskrivningar och har en god amorteringstakt på sina långfristiga lån.
Det finns tre gästlägenheter samt en tvättstuga belägen i port 14. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd som nås från hiss.
Den upprustade innergården har en härlig trädgårdslund med pergola, spaljéer, planteringar, grillplats samt trevlig belysning.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, TYRESÖ

Bollmora Gårdsväg 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.