Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 43

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 4 987 kr/mån

Toppfin trea i härligt läge med stor balkong!

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade trea i härligt läge med insynsskyddad balkong i bästa solläge sydväst.
Bostaden upplevs rymlig och ljus med fräscha ytskikt, bra förvaring, stilrent renoverat kök samt stambytt badrum.
Området är lugnt och fridfullt med natur, strövområden och bad runt knuten. Allt detta med centrums fulla utbud, golfbana, idrott samt utmärkta kommunikationer endast en kort promenad bort.
På det stora hela ett hem där man erhåller fröjden att bara flytta in och trivas från första stund!

- Tillträde enligt överenskommelse.
- Lummigt läge med utsikt över trädallé och föreningens gård.
- Avgift inkl Värme, kallvatten, bredband, tv samt förråd.
- Solläge på stor balkong.
- Genomgående trevliga ytskikt, renoverat kök och stambytt badrum.
- Möjlig att bygga om till en väldisponerad fyra.
- Bra förvaring i form av garderober, stor klädkammare samt externt förråd.
- Lägenheten är praktiskt belägen nära parkeringar och garage.
- BRF som är en av Tyresös bästa innehar gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd samt vacker parkmiljö.
- Föreningen har en urstark ekonomi och har under de senaste 10 åren utfört mängder av viktiga och värdefulla renoveringar.

Väl i bostaden når vi först en rymlig hall med förvaring genom garderob och hatthylla för avhängning.
Från hallen når vi det fint renoverade badrummet med stilren design där vitt kakel klär väggarna och golvet pryds av klinker i mörkgrå nyans. Badrummet är rymligt och innehar golvvärme, dusch med flyttbart badkar, wc, samt handfat med praktiskt spegelskåp över för extra förvaring. Även klädvårdsdel ryms där det idag finns en tvättmaskin att tillgå.

Vidare når vi det renoverade köket som andas moderna färgval, god planering och enormt fina ljusinsläpp . Köket erbjuder i övrigt fullskalig maskinell utrustning, rejäla arbetsytor såväl som god förvaring genom skåp och lådor. Helt enkelt de bästa förutsättningarna för den hängivna hemmakocken att skapa magi.
Den stora matplatsen ligger i anslutning och ger utmärkta möjligheter för att bjuda det stora sällskapet. Denna del har många i området delat av för att skapa ett tredje sovrum, om behovet finns.

Från både kök och hall når man det generösa vardagsrummet som innehar stora fönsterpartier, god rymd för soffgrupp modell större samt övrigt möblemang efter tycke och smak . Om man valt att dela av matplatsen till sovrum finns här rymd för matplats vid fönster likväl.
I från vardagsrummet når vi utgång till en stor och lättmöblerad balkong som även går att glasa in om önskemål finns. Läget är lugnt och trevligt med lummig utsikt över gården och solen som skiner från tidigt på dagen till kväll.

Två rejäla sovrum av identisk storlek finns att tillgå i motsatt del av bostaden. Dessa rum rymmer dubbelsäng, övrigt möblemang såväl som garderobsvägg.
Väl tilltagen klädkammare för mängder av förvaring finns även det i anslutning till sovrummen. I klädkammaren finns det hyllsystem, garderober samt plats för byråer på golv.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare.
Föreningen gjorde under verksamhetsåret 2020 ett positivt resultat om 9,2 miljoner exkl avskrivningar av materiella tillgångar och har utfört stora renoveringar i modern tid.
Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar med lekplatser, aktivitetsyta, grillplatser samt direkt närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Detta är ett boende ni inte vill missa!

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Alternativ planlösning
    Alternativ planlösning

Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.