Centrala Tyresö, Tyresö

Rimfrostgränd 3

REDO™
  • 1,5 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfräsch 1,5RoK i hypercentralt läge

Låt mig presentera denna bostad uppförd 2019 på Rimfrostgränd 3 beläget i ett hypercentralt läge i Tyresö. Ett ypperligt val av boende för den som vill ha allt som behövs i vardagen i närheten av sitt hem. Garage nås från hissen belägen i porten och likaså med det tillhörande förrådet.
En enkel och väldisponerad planlösning med klädkammare, sovalkov, fullt möblerbar balkong med eftermiddagssol, helkaklat badrum samt öppen social yta mellan vardagsrum, matplats och kök.

- Flexibelt tillträde.
- Nyproducerad 2019.
- Garage i huset och rymligt tillhörande förråd.
- Möblerbar balkong.
- Närhet till allt som kan önskas i vardagen,

Vid entrén till lägenheten möts vi av en välkomnande hall med en praktisk klädkammare för förvaring. Hela bostadens ytskikt är genomgående ljusa vilket gör det enkelt att inreda efter personlig stil.
Från hallen når vi även badrummet som går i ljusa färger. Badrummet har dusch, kommodskåp, spegel, wc samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
Vidare in i bostaden når vi de trevliga sociala ytorna som ovan nämnt. Vardagsrummet och köket går hand i hand med stora fönsterpartier.
I köket finns plats för matgrupp intill fönster samt rymd för ytterligare förvaringsskåp om önskas.

Kök från VEDUM där snickerierna går i en fin varmgrå färg. Från vardagsrummet når vi den rymliga sovalkoven som även går att skärma av. Från de sociala delarna nås utgången till den trevliga och möblerbara balkongen belägen under tak.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.

På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktion.

Rimfrostgränd ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus.
Brf Grönskan uppfört av SMÅA ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.
Husens exteriör är modernt stadsmässiga emot gatan och trevligt småskaliga emot den grönskande innergården. Här har man byggt med fina tegelfasader som är gediget, hållbart och åldras vackert samt tak täckta av gröna sedumväxter vilket bland annat är ljuddämpande, tar hand om dagvattnet och har en isolerande effekt.
På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta för bollspel och sittplatser för fika eller middag.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Rimfrostgränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.