Centrala Trollbäcken, Tyresö

Gärdesvägen 27

REDO™
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Helrenoverad lägenhet i populära BRF Trollbäcken!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen till Gärdesvägen 27, en lägenhet belägen en halv trappa upp i omtyckta och stabila föreningen BRF Trollbäcken.
Vad sägs om en välplanerad och renoverad lägenhet med öppna sociala ytor, ett fantastiskt fint kök, två renoverade badrum/wc och en balkong med sol från förmiddag till solnedgång? Passa på när tillfälle ges!

- Ljus och luftig lägenhet.
- Stabil förening med god ekonomi.
- Sol från kl.11- solnedgång.
- 4 rok omgjord till 3 rok.
- Genomgående stilren och smakfull stil i hela lägenheten.
- Nära till kommunikation, Trollbäckens centrum och natur.

Väl in i bostaden möts vi av en hemtrevlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås det nyrenoverade (2020) helkaklade badrummet i mycket stilren design med dusch, wc, spegelskåp samt handfat med kommod. Intill badrummet finner vi även en nyrenoverad WC. Kakel och klinker i grå nyans med detaljer i svart och guld.

Vidare in i lägenheten når vi sedan det otroligt fina köket, renoverat år 2020. Ett grått kök med ljusa detaljer och mycket goda arbetsytor skapar en härlig stämning för den hängivne kocken. Köket är fullt utrustat med allt som behövs och erbjuder gott om förvaringsutrymmen genom över och underskåp. Intill köket har man valt att öppna upp och ta bort det tredje sovrummet för att istället kunna placera ett stort matbord och njuta av det stora sällskapet om minst 6 personer.

Från köket slår vi upp dem fina dörrarna som tar oss till det väldisponerade vardagsrummet. Här finns gott om utrymme att möblera helt efter tycke och smak. Vardagsrummet leder oss ut till den rymliga balkongen som ger plats för matgrupp/loungegrupp och andra enklare möblemang. På denna trevliga balkong har du sol från förmiddag till solnedgång, perfekt ställe att umgås vid från tidig sommar till höst tack vare inglasningen.

I övrigt erbjuder lägenheten två rymliga sovrum. Ena sovrummet är beläget i anslutning till hallen, här med platsbyggda garderober runt dubbelsängen. Rummet ger även plats för enklare möblemang så som byrå eller skrivbord.
Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och även detta är generöst och ger plats för större säng samt nattduksbord. Om du hellre vill nyttja det som ett kontorsrum/extra tv-rum funkar det lika så.

Lägenheten är genomgående fin och stilren, här kan du verkligen flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET
Här bor du med direkt närhet till även till Fornuddsparken och Drevviken, perfekt för en promenad, picknick eller bad.
Ett stenkast bort ligger Trollbäckens centrum med goda kommunikationer ( bla direktbuss till city), affärer samt olika typer av restauranger.

Brf. Trollbäcken är en av Tyresös äldsta och mest stabila föreningar med mycket god ekonomi och flertalet faciliteter, bland annat fin innergård med flertalet grillplatser, samlingslokal, gym, tvättstuga och övernattningslägenhet.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Trollbäcken, Tyresö

Gärdesvägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.