Björkbacken, Tyresö

Bollmoravägen 40

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Sällan till salu i markplan med em sol.

Välkommen till Bollmoravägen 40 och denna sällsynta bostad belägen med egen uteplats i bästa solläge. Centralt och trevligt läge i området där allting ni önskar finns på bekväma gångavstånd.

- Markplan med egen täppa
- Fin uteplats med eftermiddag och kvällssol.
- Markis över altanen för varma dagar
- Tilltalande planlösning
- Allt i gott skick
- Stambytt badrum med tvättmaskin samt en gästtoalett.
- Gröna och fina innergårdar

Välkomnande hall i vinkel med plats för ytterkläder samt flera garderober. Ingång härifrån till ett av sovrummen. Vidare öppnar det trevliga vardagsrummet upp med utgång till den fina uteplatsen med markis som verkligen blir en förlängning av vardagsrummet. Här ute sitter ni gärna och fikar eller äter middag i eftermiddagssolen, utanför altanen finns en trevlig rabatt med egen rabarber och lite blommor. En lyx med egen liten täppa!
Det generösa vardagsrummet är idag avdelat med en sovalkovsdel, men annars finns möjlighet till båda en matsalsdel och soffgruppen.
Ingång från vardagsrummet till det stora sovrummet med hel garderobsvägg, plats för dubbelsäng och viss övrig möblering.
Det nyare köket från Epoq i en varm färg är funktionellt och öppet i L-form med gott om arbetsytor samt stora förvaringsmöjligheter och en bra matplats framför fönstret.
Vidare helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin, handfat, spegelskåp, handdukstork, dusch samt WC.
En extra Gäst-WC finns med tvättställ, wc samt spegelskåp.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

BRF Björkbacken är en stabil och välskött förening med mängder av faciliteter att nyttja som gästlägenhet (200 kr/natt), samlingslokal (100 kr/tillfälle), gym, bastu samt tvättstugor. Även möjlighet att hyra ett extra förråd.

Innergårdarna bjuder på en parkkänsla med flertalet uteplatser, fruktträd, lekplatser, gemensamhetsytor och sittplatser. Centrum beläget ett stenkast bort innehar matbutiker, detaljhandel, apotek, vårdcentral, idrottsanläggningar samt golfbana.
Även flertalet skolor samt förskolor finns i närområdet.
Flertalet busshållplatser finns belägna någon minuts promenad från porten och linjer till såväl Haninge, Nacka samt Stockholm City avgår från dessa.

BRF Björkbacken är en stabil och välskött förening. Finns möjlighet att hyra parkeringsplats med eller utan motorvärmare från 200 kr/månad samt köplats för garage. Man har tillgång till att nyttja föreningens gästlägenhet (200 kr/natt), samlingslokal (100 kr/tillfälle), gym samt tvättstuga. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd.

En mycket fin och tilltalande lägenhet i modernt skick med en bra planlösning. Bara att flytta in!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna