Tyresö

Vågpiren 15

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifikt pirhus i vardagsnära skärgårdsmiljö

Äntligen! Långt ut på piren med terrass & sociala ytor i eftertraktat solläge!

Granne med havslinjen i oerhört populära Tyresö Strand endast 25 min från City saluförs nu detta extraordinära hem med hela fyra uteplatser som följer solen från morgon till kväll.
Detta pirhus har ett mycket eftertraktat läge då den både är belägen långt ut (för bästa havskänsla) samt har ett solläge väst (dag-sen kväll) på den stora terrassen som nås från de sociala ytorna.
Utöver det erhåller ni privilegiet att bara flytta in lådorna och trivas från första stund i ett utsökt hem där varje detalj i interiör och tillval ställts på sin yttersta spets.

Området är en skär idyll för familjen eller paret som önskar en familjär och trivsam miljö där grannar hälsar på varanda, barnen springer mellan husen och kräftskivan anordnas på gatan för alla som önskar delta.
I denna läckra skärgårdsmiljö har man såklart direkt närhet till badbrygga, populära Strandbadet (250 m), båtklubbar, lekplatser, strandpromenad samt inlopp till Erstaviks naturreservat. Spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
Allt detta erhålls utan att försumma de viktiga aspekterna i vardagspusslet som närhet till erkända skolor (F-9), förskolor, Strandtorget, dagligvaruhandel samt utmärkta kommunikationer till stan.
På det stora hela ett utmärkt alternativ för dig som alltid drömt om att kunna vakna upp, gå ut på terrassen med kaffet i näven och njuta av havets stilla vy och doft varje morgon.

- Ett av husen i eftersökt läge med den stora terrassen och sociala ytor i solläge väst. (Dag-kvällssol).
- Havsutsikt från alla fyra uteplatser.
- Tre-fyra sovrum, två badrum samt gott om förvaring inne såväl som i externa förråd.
- Ljus och social planlösning samt exklusivt och stilrent rakt igenom i sin interiör.
- Möjlighet att installera braskamin.
- Parkeringsplats med laddmöjlighet tillhör - belägen utanför entré.
- Stabil förening med god ekonomi och välskött styrning.
- Ljuvligt område i äkta skärgårdsmiljö med närhet till allt som vardagen kräver.
- Endast 25 min från city.

Entréplanet i genomgående stilren interiör består av öppna och luftiga sociala ytor med ett påkostat kök i stilrena snitt där allt som kan önskas finns på plats.
De rejäla arbetsytorna kompletteras läckert med mängder av förvaring samt en fullskalig maskinell utrustning i rostfritt, helt enkelt ett drömkök för den matintresserade.

Vidare når vi ett rymligt och ljust vardagsrum i västerläge som genom stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak bjuder in solens strålar, såväl som havsbrisen utanför.
Från vardagsrummet når vi en stor terrass om 21 kvm i absolut bästa solläge från lunchtid till sen kväll. Detta är en solklar favoritplats för sociala sammanhang eller den enskilda stunden med en bok. Skärgårdskänslan är påtaglig och havsutsikten alldeles storslagen. Har ni tur kanske ni till och med får syn på havsörnen som cirklar i området då och då. I anslutning till de båda nedre terrasserna finns varsitt förråd med hyllsystem.
I entréplan finns även ett sobert badrum med golvvärme, dusch, badkar och kommod. Även klädvårdsdel med tvättmaskin, torktumlare, överskåp samt praktisk arbetsbänk.

I övre plan möts vi först av hallyta som binder ihop samtliga rum. Härifrån nås även vind.
Till höger finns ett allrum med plats för tv-hörna eller önskvärt möblemang. Från allrummet (som går att göra om till ytterligare sovrum) når man utgång till en av planets två likvärdiga balkonger om hela 12 kvm. Här finns god rymd för möblemang efter tycke och smak där man kan följa solen från lunchtid till solnedgång med en havsvy som är slående påtaglig.
Master bedroom beläget intill allrummet innehar en garderobsvägg och god rymd för dubbelsäng såväl som skrivbord eller dylikt.
De två övriga sovrummen ligger i motsatt del av planet. Det ena sovrummet har utgång till den andra balkongen som erhåller sol från morgon till tidig eftermiddag.
I övrigt finns en rejäl, inredd klädkammare att tillgå samt ett badrum i stilren utformning med dusch, kommodskåp, förvaringsskåp, spegelskåp med infälld belysning samt golvvärme.

Till varje radhus hör en egen parkering utanför entréterrass med laddbox som ingår i avgiften.
Föreningen är ekonomiskt stabil och har tillgång till gästparkeringar samt gemensamt barnvagns och cykelförråd.

OMRÅDET / OMGIVNING
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

Söker ni efter en lyxig och rogivande bostad i skärgårdsmiljö med närhet till service och stadens puls? Missa då inte visningen!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna