Lillgården, Tungelsta

Kolonilottsvägen 81

  • 6 rum
  • 157 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 3 500 000 kr
Månadsavgift: 7 284 kr/mån

Trevligt bostadsrättsradshus i tre plan om 157 kvm

Välkommen hem till Kolonilottsvägen 81. Bostadsrättsradhus i tre plan om 157 kvm från 2021 mitt i en familjeidyll.

På entréplan finns en hall med stor skjutdörrsgarderob med speglar, tvättrum och fint badrum med kakel och klinker. Här finns även ett kök från Marbodal och ett stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga altan och trädgård. På plan två finns ett allrum, tre bra sovrum varav det största med hel garderobsvägg med skjutdörrar samt ett badrum med badkar. Högst upp i huset finns en stort inrett rum som kan användas som hobbyrum, sovrum eller förvaring.
På framsidan finns en stenlagd uteplats och baksidan bjuder på en trädäckade altan och trädgård. Dessutom ingår det ett oisolerat förråd samt en carport till radhuset.

Tungelsta har ett unikt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm. Naturen finns direkt runt knuten, havet är bara 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum. Lillgården ligger en kort promenad från Tungelsta pendeltågstation och därifrån tar det bara 30 minuter till Stockholm C. I den gamla handelsträdgårdsorten Tungelsta finns allt nära till hands, mataffär, butiker, service, förskolor, skolor och fritidsaktiviteter såsom idrottsföreningar, stall och golfbanor. Det är också en ort som utvecklas och växer med nya bostäder, förskolor, skolor, idrottshall och äldreboende. Gå gärna in och läs mer på: https://boitungelsta.se/det-ar-nagot-visst-med-lillgarden-i-tungelsta

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lillgården, Tungelsta

Kolonilottsvägen 81

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.