Tullinge Trädgårdsstad, Tullinge

Katrinebergsvägen 143

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelläge med solig uteplats och tomt

Ett riktigt välplanerat gavelradhus med tre till fyra sovrum, bra sociala ytor och en uteplats med tomt i soligt läge. Möjlighet att inreda vind till förmån för ytterligare c.a 25 kvm.

Gavelradhus på 114 kvm boyta fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum med egen gavelentré. Önskas ytterligare boyta kan man inreda vindsplan vilket ger ca 25 kvm (bygglov krävs).

Huset erbjuder en bra planlösning med samtliga sovrum belägna på övre plan och sociala ytor i form av ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till stor trädäckad altan och lummig trädgård. Gott om förvaring och två rymliga badrum. Bra entré på gaveln med regnskydd och plats för både barnvagn och cykel.

Tullinge Trädgårdsstad är ett nytt modernt samhälle med ideér och principer efter den klassiska trädgårdsstaden som har spridit sig i flertalet länder i Europa och Norden. Tanken med Trädgårdsstaden är att kombinera det bästa ur stadens och landsbygdens bebyggelse. Stadskänsla från gator, torg och parker i kombination med service och verksamheter. Kvaliteér från landsbygden såsom grönska och egen trädgård till varje hushåll.
Detta ger området en stor själ och hjärta.

Sällan till salu!

Mer om mäklarna