Tullinge Strand, Tullinge

Ulvsbergsvägen 9c

Såld
  • 3 rum
  • 66,7 kvm
  • Bostadsrätt

Vindslägenhet med bedårande utsikt

Välkommen till Ulfsbergsgården och ett av Parkhusen som består av 16 lägenheter.

Denna vindslägenhet betraktas som en av de mest eftertraktade i föreningen. Från den längsgående terassen, 14 m lång, har man fri utsikt över lummig grönska, den vackra herrgården och en sjöglimt av Tullingesjön. Terassen har ett perfekt söderläge och är insynsskyddad. En upplevelse på plats är ett måste!

Två fantastiska sovrum där det i anslutning av entrén har utgång till den längsgående terrassen medan det andra har gott om garderober och härligt ljusinsläpp från gavel- samt takfönster. Båda sovrummen är insynsfria och från det större sovrummet blickar man ut mot naturen och den vackra gamla herrgården. Även här får man en sjöglimt.

Nyproduktionsprojektet, som värnar om dess unika läge och uppvuxna natur, består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Tullingesjöns glittrande vatten nedanför föreningens mark präglar hela området och den parkliknande fastigheten om ca 31 000 m² har tjänat som hem för den vackra herrgården sedan början på 1900-talet.
Större delen av bostäderna står klara och är inflyttade. Resterande flyttar in innan årsskiftet. Finplanering och uppförande av föreningens gemensamma ytor kommer att färdigställas under den första halvan av 2024.

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge.

Interiört charmas man av de väl avvägda och sobra materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell. Takhöjden om ca 3 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en luftig känsla.

Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av den generösa takhöjden som fortsätter in i bostaden.

I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Det stora burspråket ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder samma bedårande utsikt som från terrassen.
Terrassen sträcker sig längs hela lägenheten och ger möjlighet till flera möbleringsalternativ.
Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens.

Två fantastiska sovrum där det i anslutning av entrén har utgång till den längsgående terrassen medan det andra har gott om garderober och härligt ljusinsläpp från både gavel- samt takfönster. Båda sovrummen är insynsfria och från det större sovrummet blickar man ut mot naturen och den vackra gamla herrgården.

Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights.

Utöver bostäderna satsas det på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut.
Vid en klippavsats byggs en stor bastu med härlig sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna.
Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym.

Projektet uppförs av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927.

Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde.

Dessutom amorteringsfritt för dig som köpare i upp till fem år!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna