Riksten, Tullinge

Hanvedens allé 87

Såld
  • 2 rum
  • 67,1 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och luftig tvåa med ett av de bästa lägena i Riksten!

Med ett av Rikstens absolut bästa lägen tillika förening hittar vi nu denna mycket rymliga tvåa om 67,1 kvm. Här bjuds på en ytterst rymlig entré med minst sagt gott om plats för varma möten. Vidare in i lägenheten möts man av de sociala ytorna i det öppna köket mot vardagsrummet. Här ges stora fönsterpartier samt balkong med härlig eftermiddag och kvällssol och utsikt över parken. Badrum med hög standard och nyare tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med tillhörande klädkammare med schysst ELFA-inredning.

En utmärkt förening där du garanteras parkeringsplats (många har dessutom laddstolpe) och har busshållsplatsen precis utanför porten. I avgiften ingår värme, vatten, TV samt fiber.

Riksten bjuder in till bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad. På cykelavstånd finns Karolinska sjukhuset i Huddinge och på gångavstånd finns såväl förskola som skola 1-9.

Möjligheterna till en aktiv fritid är stora med närheten till Lida Friluftsgård som bland annat erbjuder bad, vandringsleder och motionsspår. I närområdet finns även Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbana och möjligheter till längdskidåkning när snön har kommit.
Service finns i form av en mycket fräsch ICA-butik, Pizzeria Pandora och biograf Sländan.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna