Trosaporten, Trosa

Mejselgränd 12

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och ljus tvåa med balkong och hiss

Härlig 2a med snyggt kök och hiss. Charmigt snedtak adderar karaktär och de övriga 66 kvadratmetrarna ger dig ljust vardagsrum, fullt utrustat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och stort sovrum. En balkong i solläge och nära stadens utbud gör denna lägenheten till en riktigt liten pärla.

Välkomna till denna härliga tvårummare med kök. Belägen på tredje våningen i ett modernt bostadshus från 2019, komplett med hiss och solig balkong. Lägenheten präglas av en modern och harmonisk atmosfär med genomgående fin ekparkett och praktiska kvadratmetrar. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och snygga köksluckor i vitt, som ger ett fräscht och inbjudande intryck. Vindsvåningen med allrum öppet till nock, högst upp i huset adderar karaktär och en känsla av rymd till bostaden. Balkongen ger dig ett extra rum till de varmare månaderna och här njuter du av det soliga läget med utsikt över området.
Mejselgränd 12 ligger praktiskt nära service, kommunikationer och affärer vid infarten till den idylliska skärgårdsstaden Trosa. Parkeringsplats och fina gemensamma ytor är ytterligare ett plus som finns att tillgå. Här får du det bästa av två världar. Ett lugnt område med både smidiga kommunikationer och stadens utbud bara några steg bort. Allt som ger dig en behaglig och bekymmersfri boendemiljö.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna