Tomtaklint, Trosa

Trosalundsgatan 8

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull fyra på Trosalundsberget

Modern lägenhet med fyra rum och kök. Inredning med stilrena materialval där den vackra ekparketten fint bryter av. Stor balkong med fantastisk utsikt. Huset är nybyggt i centralt läge. Nära till affärer, vårdcentral & kommunikationer. Du har Trosas charmiga centrum & hamn på cykelavstånd.

På Trosalundsgatan 8 hittar du denna moderna lägenhet på fyra rum och kök. Köket och vardagsrummet är i en öppen planlösning och går i en ljus färgsättning.
Alla inredningsdetaljer är smakfullt valda.
Området är relativt nybyggt och den nya välkomnande känslan sitter fortfarande kvar i väggarna. Det är ljust och trevligt omhändertaget.
Lägenheten har ett sobert grått klinkergolv i hall, duschrum och gäst-WC. En vacker ekparkett ligger i övriga rum. Vattenburen golvvärme gör morgonen lite skönare under vintermånaderna.

Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten, vilket ger en behaglig rörelse runt vardagsrummet.
De många fönstren ger ett härligt ljus i hela lägenheten. Som gör lägenheten inbjudande och välkomnade. Stora ytor för både socialt umgänge men också för familjeliv.
Den stora balkongen löper utmed hela lägenhetens ena sida med skön eftermiddag- och kvällssol. Här kan den blomsterintresserade definitivt skapa sin egen oas.
Badrum med tvättmaskin och torktumlare gör vardagen lite lättare. Garage finns att hyra i huset med hiss direkt till våningsplanet. (Kö kan finnas)

Att detta är ett riktigt fint boende är verkligen ingen underdrift. Utan här bor du lugnt och behagligt. I ett boende att trivas länge av.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna