Skärlagsparken, Trosa

Skärlagsgatan 38E

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Äntligen en 2:a i markplan till salu i Brf Skärlagsparken

Äntligen en 2:a i markplan i populära Brf Skärlagsparken är nu till salu. Lägenheten är ytsmart, ljus och fräsch, bara att flytta in. Uteplats på båda sidorna för morgon och kvällsol. Den fina innergården är inbjudande och välkomnande. Nära affärer och kommunikationer.

I trevliga BRF Skärlagsparken finns nu äntligen en tvåa till salu med två uteplatser. Skärlagsgatan 38E kan vara något för dig som gillar att njuta av både morgon och kvällsol på uteplatserna.

Lägenheten har en trevlig och kvadratsmart planlösning med generöst ljusinsläpp. Snygg och modern inredning i gedigna material, harmoniska färgsättningar och utrustning av hög kvalitet. De båda uteplatserna skapar två extra rum, uteplatsen på entrésidan har morgonsol och uteplatsen på baksidan njuter du av kvällssolen. Det är ljust och fräscht, bara att flytta in. Förråd och P-plats finns även här.

Plus i kanten är den trivsamma gården och det korta gångavstånd till Trosa torg och den charmiga småbåtshamnen. Med flera prisbelönta restauranger och butiker öppet året om.
Bra kommunikationer till Södertälje, Nyköping och Stockholm finns också bara några meter ifrån lägenheten. Flera bra gym i området. Trosa kommun är också känd för sitt havsnära och natursköna läge.
Gillar du cykel eller vandring har du både MTB-leder och Sörmlandsleden nära. Kanske du är golfare? då finns 2 fina banor i Trosa till hands.

Här bor du helt enkelt väldigt bra.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna