Centralt, Trosa

Viktoriagatan 20B

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig trea i populär förening

Hemtrevlig trea i centrala Trosa. Smarta och välplanerade kvadratmeter med hall, två sovrum, kök och vardagsrum. Härligt balkong ger ytterligare plats. Helkaklat badrum. Föreningen är populär och stabil. Fiber installerat. Nära Trosas charmiga centrum med affärer, kommunikationer och restauranger.

På andra våningen ligger den här ljusa och sociala trerummaren med rymligt badrum och balkong. Det trevliga köket och ljusa vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge. Med två mysiga rum till har du gott om plats för både dig och dina gäster. Lägenheten har haft samma ägare under en lång tid och är i behov av en mindre uppfräschning. Alla ytor är väl omhändertagna och grunden är väldigt bra. Helt enkelt har du världens bästa chans att själv sätta prägeln på ditt boende. Vilken färg vill du måla i? Eller är det tapeter du önskar?

Läget ger dig även en lugn tillvaro och vill du ha lite sol finns en stor balkong till lägenheten. Vilket ger dig gott om plats för mindre möblemang och mysiga sommarkvällar. Du har bara en kort promenad ner till Trosas charmiga centrum, med kullerstensgränder, trähus, prisbelönta restauranger, unika butiker och pittoresk å-promenad. Hamnen ger dig möjlighet till färd ut till skärgården. Kommunen är livlig och levande med vacker natur. Flera gym i närheten och Sörmlandsleden slingrar runt utmed hela kommunen. Föreningen är stabil och väldig omtyckt. Fiber är installerat. Du har tillgång till tvättstuga och cykelförråd. Parkering kan du ansöka om. Här bor du väldans bra!

Välkommen hem till Viktoriagatan 20B.

Mer om mäklarna