Centralt, Trosa

Vinkelgatan 12

  • 1 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 375 000 kr
Månadsavgift: 2 794 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Flott 1:a nära pendling och affär i markplan

En lägenhet i absoluta toppskick väntar på dig på Vinkelgatan 12.

I ett attraktivt läge med en solig altan presenteras nu denna exklusiva etta med markplan till försäljning. Bostaden utstrålar en elegant atmosfär med en sober färgsättning och moderna, högkvalitativa detaljer. Det avdelade rummet tillsammans med köket erbjuder dig en mysig matplats och skapar en välkomnande känsla. En känsla som genomsyrar hela lägenheten. Här har du bra förutsättning att skapa en bra sovdel likväl som umgängesdel.
Köket, i en stilren vit design kompletterad med rostfria vitvaror, speglar det moderna hemmets essens. Badrummet är av högsta standard med en duschvägg i glas och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Allt det som bidrar till en bekvämare vardag.
Hela området är på framfart i Trosa och växer fram som en helt ny stadsdel. Här finns både gym, yogastudio, deli och affärer. Lägenheten är alltså idealisk för dig som värdesätter ett bekymmersfritt boende med närhet till all tänkbar service. Endast ett stenkast bort har du även bussförbindelser för dig som pendlar. Här erbjuds du en härlig chans att förvärva ett hem som kombinerar praktiskt boende med en känsla av modern komfort.
Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att höra av dig om visningstid.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Trosa

Vinkelgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.