Centralt - Trosa, Trosa

Östra Långgatan 79B

Såld
  • 3 rum
  • 76,2 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull trea vid vackra Trosaån

I de vackra Åhusen hittar du en smakfull och vackert inredd trea. Högkvalitativa materialval i en sober färgskala. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den härliga balkongen ger ytterligare utrymme för samkväm. Två rymliga sovrum. Lummig innergård. Centralt läge vid Trosaån. Här bor du bra.

Välkommen in till Östra Långgatan 79B. Här bor du i en stilren och modern tre-rumslägenhet på 76,2 kvm. Materialvalen är vackra och noggrant utvalda. Funktion, komfort och kvalité går hela tiden hand i hand. En takad balkong ger dig ett ytterligare trevligt utrymme under de ljumma månaderna.

Lägenheten ligger i de populära Åhusen i centrala Trosa. Här har det byggts utifrån kvalité i alla delar. Allt från när du kliver in i trapphuset till att du når lägenheten. Inget har lämnats åt slumpen. Alla materialval är av högsta standard. Målet har varit att skapa en ombonad och varm hemmamiljö utan att kompromissa med varken kvalité eller komfort.

Du bor med golvvärme i alla rum och ljus som flödar in genom de maximalt utnyttjade fönstren. Ett smakfullt och modernt kök väntar dig. Och ett stort vardagsrum där utgången till den härliga balkongen gör att rummet är ljust och varmt inbjudande. Lägenheten är i sobra färger och golven är i en ljus enstavig ekparkett. Badrummet är pricken över i:et med storådrig statuarimarmor på halvkaklade väggar och varm beigegrå färger på väggar och kommod. Smidigt med tvättmaskin och torktumlare. De två ytterligare rummen är lagom stor för hemtrevlig möblering. Allt är elegant och inbjudande.

Den lummiga trädgården på innergården har plats för både rekreation, umgänge och picknick. Det charmiga och pittoreska lilla centrumet ligger bara några meter ifrån lägenheten med allt vad du behöver. Här är verkligen ett boende att njuta av och i. Livskvalité på alla sätt och vis.
Välkommen hem till ditt drömboende utmed den vackra Trosaån!

Mer om mäklarna