Centralt - Trosa, Trosa

Viktoriagatan 20A

Såld
  • 1,5 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig minitvå i centrala Trosa

Charmig minitvåa med öppen planlösning mellan allrum och mindre kök. 1 sovrum. Stor och härlig altan ger mer ytor. Badrum med dusch och wc. Charmigt inrett med ljusa färger. Central läge med närhet till Trosas charmiga centrum och till kommunikationer.

På första plan ligger denna ljusa och sociala minitvåa med radhuskänsla. Allrum och kök bjuder med sin öppna planlösning in till både socialt umgänge och känslan av rymd. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara på. Lägenheten har ett sovrum med gott om plats för säng och möblemang. Inredningen är charmig och ytskikten är fräscha. Köket är fullt utrustat med det du behöver för att tillaga all sköns mat. Det helkaklade badrummet har wc och dusch. Allt är inbjudande och väl omhändertaget.
Lägenhetens hjärta är den stora och härliga altanen. Vilket gör att under de varma månaderna får du ytterligare plats att vara på. Ett härligt tillskott till ditt boende.
Lägenheten ligger i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi och låga driftskostnader. Här bor du på en lugn gata fast tacksamt nära till Trosas utbud med restauranger, affärer och kommunikationer. Med buss tar du dig snabbt till Vagnhärad för fortsatt färd med tåg till Stockholm. Eller så tar du bussen direkt till Nyköping, Södertälje och Stockholm. Sommartid lever hamnen upp med färd ut till Trosas vackra skärgård. Kommunen bjuder annars på både fina naturupplevelser, vandring och cykelleder.
Viktoriagatan 20A är en väldigt gullig lägenhet och ett hem att trivas i.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna