Bråta, Trosa

Bråta Allé 31

  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 5 649 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modernt hus på Bråta Allé 31

Modernt hus på 136 kvm i BR form. Flera mysiga sällskapsytor och med ett ljusinsläpp utöver det vanliga är detta ett hus med alla rätt. Öppen planlösning. Smakfullt och sobra designval. Flera sovrum. Området är familjärt. Lika nära till natur som till skola, affärer och kommunikationer.

På Bråta Allé 31 väntar ett toppmodernt hus i BRF-form på dig! Med drömkök, sober inredning och stilrena rum. Husen på Bråta Allé är ritade av en av Sveriges främsta arkitekter och all inredning är något av det snyggaste som finns på marknaden. Här bor du i ett unikt hem. Med flera mysiga sällskapsytor och med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Husets 136 kvm är lika perfekt för den lilla som för den stora familjen, då du har fem rum och kök i öppen planlösning till ditt förfogande.
Det finns en tanke bakom varje kvadratmeter. Just för att ge dig en smidig vardag och det där lilla extra för att få ett boende som du älskar. Här kan du dessutom styra din egen förbrukning gällande värme och vatten. Solpaneler och laddstation för elbil är installerat i varje hus.
Området är familjärt och mysigt. Med naturen som granne och Trosas charmiga centrum inom cykelavstånd. Bara en kort promenad bort finns gym, Trosas stora matbutik, kommunikationer och en sprillans ny skola. Här kommer du trivas!
Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka in dig på visningen och få info om tiden.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bråta, Trosa

Bråta Allé 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.