Bråta, TROSA

Bråtagatan 83

  • 1 rum
  • 20 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 350 000 kr
Månadsavgift: 1 410 kr/mån

Perfekt 1:a boende eller extraboende i Trosa.

Det perfekta boendet för dig som söker ett modernt boende med hög kvalitet och praktiska kvadratmetrar. Bara att flytta in.

Du är varmt välkommen till ditt nya drömboende i hjärtat av nya charmiga området Bråta. Bråtagatan 83 är perfekt som första bostad eller som ditt nästa steg mot ett bekvämt extraboende. Här presenteras en exklusiv möjlighet att förvärva en unikt utformad bostad där varje kvadratmeter är optimerad för maximalt boende i hög kvalitet.
Bostaden har en total yta om 31 kvadratmeter inklusive 20 kvadratmeter boarea och ett 11 kvadratmeter stort sovloft.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och luftig atmosfär, perfekt för både avkoppling och umgänge. Och hela bostaden präglas av ljus och rymd tack vare fönster från golv till tak från danska Velfac och en imponerande takhöjd på cirka 3 meter (1.30 m i loftet).
Köket är utrustat med moderna vitvaror från SMEG och en elegant rostfri bänkskiva från Franke, vilket understryker bostadens höga standard och stilrena design. Det helkaklade badrummet ger dig utöver standardutrusningen även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.
Komforten är av högsta prioritet med vattenburen golvvärme och genomgående kvalitetsmaterial, inklusive plankgolv från Rappgo. Exteriört erbjuder bostaden en asfalterad uppfart med plats för bil, en inbjudande terrass i betong med en välkomnande gräsyta och häckar som definierar tomtgränsen. Möjlighet finns att anlägga en altan på baksidan, i enlighet med BRF:s riktlinjer. Eller njut bara av mysigt gräs under fötterna en varm sommardag.
Hela Bråta området är skapad av bostadsbolaget Panghus, som är kända för sin kvalitet och omsorg om detaljer.
Så ta chansen att skapa ditt nya drömhem i en idyllisk miljö till ett bra pris.
Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bråta, TROSA

Bråtagatan 83

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.