Bråta, Trosa

Byggvägen 2B

  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 471 kr/mån

Hemtrevligt och modernt parhus på två plan

Ett hemtrevligt och stilrent parhus i två plan väntar dig på Byggvägen 2B. Rymliga och ljusa rum i en praktisk planlösning. Både balkong och uteplats skapar flera möjligheter till härligt utehäng. Nära till gym, skolor, buss och affärer. Välkommen till ett bekvämt, enkelt och modernt boende.

Välkommen in till Byggvägen 2B. Ett fräscht och modernt parhus, där fina inredningsdetaljer och funktionalitet möts på ett hemtrevligt sätt.
Bostaden breder ut sig på två plan vilket ger dig både en balkong och en solig uteplats. Perfekt för att få fler möjligheter till utomhusvistelse.
Med en kvadratsmart planlösning erbjuds du generösa och sociala ytor. Här kan familjen umgås och skapa minnen tillsammans, samtidigt som det finns utrymme för avskildhet och ro när det behövs.
Rummen är ljusa vilket bidrar till en varm och inbjudande atmosfär. Stilrena materialval är pricken över i:et.
Det här är perfekt för dig som söker ett modernt, enkelt och bekvämt boende. Bostaden och hela området är relativt nybyggt. På området finns en egen lekplats och gemensamma odlingslådor. Du har nära till gym, förskolor, skola, kommunikationer, ICA-affär och annan service.
Du är varmt välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bråta, Trosa

Byggvägen 2B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.