Snabbvingen, Trollhättan

Snabbvingegatan 47

  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Enligt ök 690 000 kr
Månadsavgift: 5 339 kr/mån

Trevlig tvåa med stor inglasad balkong i välskött område

Trivsam tvårummare med stor inglasad balkong. Rymligt kök och vardagsrum. Badrum med badkar och grovkök med tvättmaskin och torkskåp. Nära till mataffär, vårdcentral, skolor och promenadstråk. Goda förbindelser med buss till centrala Trollhättan samt nära till E45 för resor mot Göteborg.

Välkommen till denna ljusa och bra planerade tvårummare på Snabbvingegatan 47! Trivsamt och rymligt kök med plast för stort matbord. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt härifrån når man den inglasade balkongen i söder med sol från morgon till eftermiddag. Stort sovrum med två garderober. Badrum med badkar och praktiskt grovkök med tvättmaskin och torkskåp. I avgiften ingår värme, vatten,, parkeringsplats samt grundutbud av tv-kanaler och bredband via Tele 2. En garageplats ingår i överlåtelsen.
Nära till mataffär, vårdcentral, apotek, skolor och gång- och cykelväg till centrum och naturen. Goda förbindelser med buss till centrala Trollhättan samt nära till E45 för resor mot Göteborg eller Vänersborg/Karlstad.

Välkommen att boka tid för visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Snabbvingen, Trollhättan

Snabbvingegatan 47

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.