Kronogården, Trollhättan

Hovslagaregatan 23

  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 480 000 kr
Månadsavgift: 4 886 kr/mån

Många kvadrat med solig balkong

En trappa upp på Hovslagaregatan 23 väntar den här fina tvåan på dig! Den är hela 67 kvm så räkna med att det finns gott om plats. Lägenhetens ljusa ytskikt och rejäla fönster i två väderstreck innebär att den också är väldigt ljus. Balkongen ligger mot ett grönområde. Välskött förening!

En trappa upp på Hovslagaregatan 23 väntar den här fina tvåan på dig! Den är hela 67 kvm så räkna med att det finns gott om plats. Lägenhetens ljusa ytskikt och rejäla fönster i två väderstreck innebär att den också är väldigt ljus. Rummen är stora och renoveringar har utförts löpande. Balkongen ligger mot ett grönområde och här kan du njuta av solens strålar större delen av dagen.

Bostaden tillhör HSB BRF Stigbygeln som är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och fräscha lokaler. Här har du tillgång till tvättstuga med torkrum, bastu, gym och samlingslokal. En gästlägenhet finns också om släkt och vänner vill stanna över natten.
I området finns dagis, skola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, fotbollsplaner och motionsspår. Cykelavstånd samt bra kommunikationer till centrala Trollhättan där shopping, restauranger, högskolan och resecentrum väntar. Ska du ta bilen till Göteborg så når du enkelt E45 som tar dig hela vägen.

Området runt Hovslagaregatan är lugnt och att medlemmarna engagerar sig, ja det syns! De välskötta innergårdarna har fina planteringar med blommor, buskar och prydnadsträd och runt hörnet finner du platser för att spela boule, grilla eller bara duka upp en lunch i grönskan.

Om du vill så visar jag dig gärna runt, välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kronogården, Trollhättan

Hovslagaregatan 23

  • Badrum med tvättmaskin
    Badrum med tvättmaskin

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.