Kronogården, Trollhättan

Stallgatan 9

  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 275 000 kr
Månadsavgift: 3 093 kr/mån

Charmig och renoverad

Välkommen till Stallgatan 9! En charmig och renoverad lägenhet på 36 kvm. Stabil förening med koll på ekonomi och underhåll. Lägenheten är ett prisvärt alternativ och perfekt för den som söker något mindre och ombonat. Kontakta Maria Spaanheden för mer information.

Bostaden är renoverad och ombyggd, väl omhändertagen av de som bott här tidigare. Mycket har renoverats och ändrats med ett lyckat resultat! Sovalkoven är ombyggt till ett sovrum , trots det är det rymliga vardagsrummet fortfarande rymligt. Samtidigt målades väggarna i alla rum enhetligt vita och nya golv lades in. Köksskåp, bänkar och vitvaror byttes ut och i köket ligger numer tåliga klinkerplattor på golvet. Badrummet som stamrenoverades 2004 behölls eftersom ytskikt och inredningen i övrigt är diskret, i en grå och vit färgskala. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och TV utan att det blir trångt, i köket finns en matplats där vännerna får plats och sova kan du göra i en dubbelsäng. Man behöver inte dra ner på bekvämligheterna om man nyttjar kvadratmetrarna smart.

Bostaden tillhör HSB BRF Stigbygeln som är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta lokaler där du har tillgång till tvättstuga, bastu, gym och fina ,välskötta grönytor med flera uppmurade grillar.
I närheten finns dagis, skola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, fotbollsplaner och motionsspår. Cykelavstånd samt bra kommunikationer till centrala Trollhättan där shopping, restauranger, högskolan och resecentrum finns. Även nära till E45 för vidare transport med bil.

Lägenheten är inte bara det perfekta studentboendet under några år. Den är ypperlig för dig som veckopendlar eller för dig som ska flytta hemifrån. Det finns många situationer där en bostad högst upp på Stallgatan 9 passar bra.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kronogården, Trollhättan

Stallgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Det finns inga bud att visa ännu.